• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

czy warto zostac mechanikiem :-) ?

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Jak ktoś handluje uczciwie to w czym problem ? Co kieruje nieuczciwymi handlarzami ? Rynek to wymusza bo aby żyć trzeba kombinować.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Jak ktoś handluje uczciwie to w czym problem ? Co kieruje nieuczciwymi handlarzami ? Rynek to wymusza bo aby żyć trzeba kombinować.

w tym problem ze ja nie znam uczciwego handlarza,jak kogos nie przekreci to zyl nie bedzie,nie wspomne o platnosciach warsztatom.Dlatego nie wspolpracuje z takimi typami,jeden klopot mniej.

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Wszystko zależy od człowieka ... Z mechanikami jest to samo ;) Mało to takich co montują "nowe" części :)

Bielik09

Początkujący
Punktów
0
Czyli jak już to lepiej wybrać się na elektromechanika? :)

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Wszystko zależy od człowieka ... Z mechanikami jest to samo ;) Mało to takich co montują "nowe" części :)

Mało tego,podmieniaja w autach co się da i spelniaja tym swoje marzenia

A ja podmieniam przewody elektryczne i zarowki od tablic rejestracyjnych bo nie mam innego zajecia -czuje się wspaniale wtedy.

Czyli jak już to lepiej wybrać się na elektromechanika? :)

Tylko i wyłącznie-weźmiesz 2 konkretne tematy na 1 lub 2 dni i ,nie otyrasz się a kase weźmiesz jakbys tydzień się przewracał przy mechanice za co później jeszcze obzyskasz ze zeszlo Pani z tyłu powietrze a ty przecież wymieniałeś pióro wycieraczki z przodu i dlatego tak się dzieje.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No tak a panie komputerem to ja wiesz pan pojade na taki co mi wszystkie kalamitki posprawdza a panie zrobisz pan na jutro bo musze jechac a tu totalna kaszana .... zawod na pewno ciekawy tylko ci klienci ...

Do góry Bottom