• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czym zajmujecie się w pracy??

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja jestem mobilnym mechanikiem na terenie chrabstwa cheshire czyli polnocno zachodnia anglia. Naprawiam wszystkie marki, zawieszenia, silnik, blacharka, lakierowanie, wnetrze, elektryka, diagnostyka, audio, dodatkowe opcje, cb radio, przerowbki i projekty tuningowe na zyczenie klienta, spawanie przegnitych angielskich transitow:D, przyczepki na zamowienie, pranie aut (jak jest cienko z robota)iraz polerka mechaniczna, organizacja przegladow i wymiany ogumienia.

Czyli ogolnie wlazenie w tylek zeby nie trzeba bylo nikogo innego procz mnie.:cool:

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Ja jestem tez mechanikiem, pracuje u siebie, robie osobowki generalnie cała mechanika zwiazana z nimi + troszke elektroniki :)

Szukasz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Woźniki
Ja jestem mechanikiem z zakresu DIESLI (osobówki i ciężarówki) głównie układy zasilania paliwem, w razie potrzeby chętnie pomogę

eloelo71

Początkujący
Punktów
0
a ja pracuje w firmie produkującej kolumny kierownicze fajna robota ;)

Master Mot

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
www.mastermot.com
Kompleksowa naprawa klimatyzacji w osobówkach, vanach, ciągnikach i autobusach oraz chłodnie, to w lecie, a w zimie ogrzewania postojowe - ciekawy temat dla serwisów klimatyzacji narzekających na brak pracy w zimie.

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Mechanika w szerokim zakresie silniki,zawieszenia,sprzęgła,diesel,benzyna,ostatnio zaczynam bawić się w diagnostykę TEXA na razie ostro się szkolę dużo literatury i próbuję coś z tego zrozumieć;) powolutku łapię:) ,dorabiam narzędzia specjalne,chciałbym się wyspecjalizować w jednej marce ALFA ROMEO ale ze względu na to że jest to warsztat na wiosce koło większego(Legnica) i mniejszego miasta(Jawor)trzeba naprawiać wszystko,urządzam teraz lakiernię i zamierzam coś jeszcze rzeźbić ale to już za pomocą rąk kumpla który mocny jest w blacharce,pomoc drogowa+transport(licencja)

Mario34

Początkujący
Punktów
0
A ja narazie żeby dorobić w pomocy drogowej więc jesli będziecie w wa-wie walcie jak w dym

jackk01

Początkujący
Punktów
1
A ja nie jestem mechanikiem, pracuję w laboratorium. Wzorcujemy (kalibrujemy) między innymi klucze dynamometryczne i różnego rodzaju mierniki wielkości elektrycznych. W razie czego służę pomocą na ten temat.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
A ja nie jestem mechanikiem, pracuję w laboratorium. Wzorcujemy (kalibrujemy) między innymi klucze dynamometryczne i różnego rodzaju mierniki wielkości elektrycznych. W razie czego służę pomocą na ten temat.
oscyloskopy też kalibrujesz? bo zastanawiam się jaki jest orientacyjny koszt takiego zabiegu, mam stary radziecki oscyl

P

PogotowieSamochodoweUK

Jakie sa ceny kalibracji urzadzen warszyatowych I kluczy?

BPbartek

SuperMechanior
Punktów
11
Miasto
Kosmos
A ja koledzy pracuje jako kierowca a dorabiam sobie w domowym warsztaciku mechanika ogólna,naprawy bieżące,wulkanizacja,konserwacja, zawieszenia co dam rade zrobic to zrobie a jak nie to nie...

jackk01

Początkujący
Punktów
1
Ceny kalibracji kluczy wynoszą od 70 do 150 zł w zależności czy z akredytacją PCA czy bez akredytacji.
Oscyloskopy także wzorcujemy (kalibrujemy) - 150 zł.
W razie pytań pisać jtwarowski@esp.net.pl lub dzwonić na 691 209 980

sokol

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sosnowiec
Ja mechanika,ogólnie wszystko a tak prywatnie to ucze sie lakierowania i zmierzam ku tapicerce,jakies szycie,oklejanie:)

Matek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
4
Miasto
Kraków
Pracuję w firmie zajmującej się sprzedażą oraz wymianą tłumików oraz wszystkich elementów wydechu w Krakowie, jeśli ktoś ma warsztat w okolicy mogę zrobić dobry rabat (tłumiki, złącza elastyczne, katalizatory el. montażowe itp.)

AUTOSZROT

Nowy
Punktów
0
Miasto
Espalion
autoszrot-france.pl
Mieszkam i pracuje we Francji
Sprzedaje samochody powypadkowe do Polski
Pracuje w dużej firmie na której mamy 1500 pojazdów
Załatwiam transport i inne samochody z Francji jako tłumacz telefoniczny.
Zapraszam

kasa1984

Początkujący
Punktów
0
Hehe ja tez dlubie troche w nosie :) A ogolnie meczanika ,elektronika ,opony ,zbieznosc ,wydechy tagrze naprawiamy urzadzenia ogrodowe :)i wszelkiego urzadzenia z slnikiem elektrycznym spalinowym .Jestem z irlandi a ty trza robic co ci przywioza :cool:

Kuba-majster

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Wrocław
Pracuje w warsztacie specjalizującym się w naprawie samochodów francuskich :) wrazie czego mogę cos podpowiedzieć. Robię wszystko oprócz elektryki bo nienawidzę kabli ale czasami jest mus i trzeba:confused: działam tez w swoim przydomowym warsztacie i ogólnie robię wszystkie marki.

Do góry Bottom