Mikidz
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 474
Na podstawie przeglądania forum odnoszę takie wrażenie. Oczywiście mogę się mylić, nawet bardzo bym chciał...To 1 procent to mechanicy?
Na podstawie przeglądania forum odnoszę takie wrażenie. Oczywiście mogę się mylić, nawet bardzo bym chciał...To 1 procent to mechanicy?
Mikidz a ty do jakiej grupy należysz
Biedactwo, przegwizdane ma.

Ja jestem w tej 50-ce i nie wstydzę się tego. Uważasz że jak ktoś jest jak to ładnie ujołeś garażowcem to nie może być dobrym mechanikiem? Ciekawy światopogląd. Wygląda na to że nie mam zawoduale 50% forumowiczów to garażowcy,
Powiedz kto cię do tego zmusza a znajdę go. To twój wybór nie rozczulają się nad sobą, zaciśnij poślady i nie płacz jak stara baba.Powiedz mi, musisz np. co chwilę spełniać nowe wymogi, chociażby zmienić kasę na online? A może musisz pilnować przeglądów podnośników UDT, czy też spełniać wymogi inspekcji pracy? Nie? To może chociaż musisz się rozliczać z utylizacji chociażby przepracowanego oleju? Też nie?
Po nie jednym wyspecjalizowanym warsztacie poprawiałem papranine, przecież wiesz kto w takich warsztatach pracuje? Uczniowie za miskę ryżu, jeden niepełnosprytny majster i gromada studentów co się od niego uczą. Ilu uczniów "pracuje" u ciebie?a ja będę dalej poprawiał papraniny po "hobbystach", którzy dają gwarancję "do bramy i się nie znamy"![]()
Krowa co dużo ryczy mało mleka daje.Na podstawie przeglądania forum odnoszę takie wrażenie. Oczywiście mogę się mylić, nawet bardzo bym chciał...
A to ty pod..erdalacz jesteś? Konfident?Czyli to, że tworzysz nieuczciwą konkurencję jest ok? Skoro się tego nie wstydzisz, to napisz mi na priv swój adres![]()
A to ty pod..erdalacz jesteś? Konfident?