A
Anonymous123
Na karyNa co kredyt
Na karyNa co kredyt
Vaga najwiecej januszy robi hehe.
Chlopie gdybym ja mial 10 tys to bym wykupil wszystkie chinskie fejsy i programatory hehe.
cześć
myślę nad diagnostyką. Prze pracowałem na warsztacie 4 lata (typowa mechanika, specjalizacja VAG). Od czego zacząć? Kasować błędy i robić logi umiemOd czego zacząć?
Czy wogóle jest szansa na coś więcej niż powyższe? Mam jakieś 10 tysięcy na sprzęt elektroniczny do wydania.

Nie ogarnia.Za 8 dych vcds ogarnia wszystko
Panie moderatorze prosze o zakonczenie mojego tematu![]()
Mylisz się chłopie, chyba że masz na myśli Golfy IV.grupa vag to chyba najtansza grupa do ogarniecia
Zapomnij o chinczykacj. Kup vcp i vcds w ori i działaj. I jeszcze trochę $$$ zostanie. A na moje to masz 3 lata nauki i rok pracy.pozdri
Chcesz robić na swój rachunek, być sobie szefem i zgarniac kupę siana? To nie zadawaj takich pytań tylko poczuj się jak szef i sam sobie wymyśl na czym zarabiać i jak to zacząć. Zbadaj rynek, zrob biznes plan i podejmij ryzyko. Tak naprawdę to te twoje cztery lata praktyki/pracy i 10k pln to jest nic i zapewne na zus nie zarobisz mając takie doświadczenie i wkład. Takie podstawy jak ty umiesz zrobić to potrafi każdy warsztat wiec nie wniesiesz nic nowego na lokalny rynek.od czego zacząć? nasciągać jakiś gratów na klamoty i na tym się uczyć?