serio? myślałem że pójdą w górę. no ale tak, większość oskp jest w rękach prywatnych a prywaciarz to zło.Chociaż ceny przeglądów nie podrożeją![]()
Też tak myślę, pracuję w skp które jest częścią firmy dotowanej z kasy gminy toteż myślę że nas nie dotknie widmo nieopłacalności, w przypadku prywaciarzy to inna sytuacja bo oni żeby taką stację zbudować musieli nierzadko pobrać kredyty na kilkaset tysięcy złotych, to się rozumie samo przez się że ktoś na to musi zarobić żeby spłacić i jeszcze zarobić, stąd wzięły się takie patologie jak przegląd samochodu osobowego w 5 minut z wypisaniem dokumentów włącznie, z jednej strony współczuję właścicielom takich skp ale tak naprawdę nic się nie stanie jeśli kilka zostanie zamkniętych bo po prostu, te które zostaną przejmą ich klientów i nie będzie trzeba podbijać jeżdżących trumien bo po prostu nikt nie będzie diagnostów (tych co zostali) do tego zmuszać, przynajmniej ja to tak widzęserio? myślałem że pójdą w górę. no ale tak, większość oskp jest w rękach prywatnych a prywaciarz to zło.
ale nie przejmujcie się, ci co mają swoich klientów obronią się mimo wszystko
zawsze będzie gdzie jechać po pieczątkę, natomiast z tego co mi mignęło przed oczami widziałem że przeszła ustawa z karami za spóźnienie na przegląd, także pilnujcie się koledzy, mandaty za brak przeglądu też ponoć będą wysokiepracuję w skp które jest częścią firmy dotowanej z kasy gminy toteż myślę że nas nie dotknie widmo nieopłacalności,
A to musi być jakiś zapis? Przecież w naszej kochanej Polsce prawo ustala wystąpienie pana ministra na srik toku.Gdzie jest konkretny zapis tych mandatów? Ku.wa ludzie potracą prawka.
Telewizja ustala prawoA to musi być jakiś zapis? Przecież w naszej kochanej Polsce prawo ustala wystąpienie pana ministra na srik toku.
to co tam jest powiedziane jest równoważne z ustawąi dopóki tak będzie można mieć wyjebane.Telewizja ustala prawo![]()
a tych to nagrywać i nawet o tym nie mówić. zajebista jest mina milicjanta jak przed rozprawą dołącza się materiał dowodowy w postaci nagrania i cały ich misterny plan w pisdu heheTeraz to dopiero te kłamliwe zwierzęta w radiowozach będą czesac.
No przede wszystkim musisz zgasić kontrolki a potem jechać na przegląd gdziekolwiek, zapłacisz tyle co zwykle 99 zeta, oczywiście informacja w cepiku widnieje za co i kiedy dostałeś N, żadne kary za to nie grożą wamArni. Taka sprawa. Żonki renowka nie przeszła badania bo airbag się zapalił. Zmieniłem poduszkę ale to nie pomogło i może moduł się wysypał nie mam na to czasu. Minęło chyba 3 tys od negatywa co teraz? Muszę robić badanie te dopuszczające co przy pierwszej rejestracji? Jakas kara mi grozi? Mogę to zrobić na jakiej chce stacji czy tej co dała negatyw?

Odkręć zegary, wyjmij żarówkę i po problemie na przeglądzie, w między czasie sobie Air baga zrobisz. Chyba, że trafisz na @arni_poznań to każdą żaróweczkę ci przetrzepie. Ja tak z ESP zrobiłem. Żarówka off, po 2 miesiącach dopiero wymieniłem czujnik.Arni. Taka sprawa. Żonki renowka nie przeszła badania bo airbag się zapalił. Zmieniłem poduszkę ale to nie pomogło i może moduł się wysypał nie mam na to czasu. Minęło chyba 3 tys od negatywa co teraz? Muszę robić badanie te dopuszczające co przy pierwszej rejestracji? Jakas kara mi grozi? Mogę to zrobić na jakiej chce stacji czy tej co dała negatyw?
Dokładnie takOdkręć zegary, wyjmij żarówkę i po problemie na przeglądzie, w między czasie sobie Air baga zrobisz. Chyba, że trafisz na @arni_poznań to każdą żaróweczkę ci przetrzepie. Ja tak z ESP zrobiłem. Żarówka off, po 2 miesiącach dopiero wymieniłem czujnik.
i powiem więcej, dodatkowo bym mu wynalazł kilka innych usterek Dokładnie tak jak pisze BociunioOk ale na negatywie mam napisane ze mam 14 dni wiec ocb