• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dostaliście już rachunek za gaz ?

Davpod

SuperMechanior
Punktów
158
Jasne, zabraknie Polakom kasy już to widzę, uwierzę jak paliwo będzie na tyle drogie że nie bedzie korków a ludzie przestaną masowo kupować nowe auta i narzekać że nie mają full opcji i trzeba tyle czekać. Mieszkania przestaną być sprzedawane zanim jeszcze zdążą je wybudować i tak dalej.... ludzie nie mają pieniedzy... jasne.

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
383
Póki co nie zauważyłem żeby któryś z klientów odstawił auto, dalej każdy do roboty swoim jeździ i zapowiada się na czerwiec/lipiec na przegląd przed dalszym wyjazdem. Dodatkowo zaczyna się łatanie złomów zamiast kupić coś nowszego a to tylko jeszcze bardziej napędza kolejkę. Od początku pandemii widzę, że jednak nasza branża jakoś da sobie radę

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Ja za miesiąc zrobił elektryczna hulajnoga 1000 km. Licząc 70 gr/100km coś czuję, że do końca wakacji odłożę na prawdziwy helikopter. Ino kto mi go zatankuje

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Ale za to stopy procentowe mamy od dzisiaj na rekordowo niskim poziomie jedynych 6%.
Wiwat morawiecki, wiwat nowy porządek świata.

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
I dobrze że są limity na chrust, bo jeszcze by ludziom z tego dobrobytu odwaliło

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A ja wiem gdzie w lesie leży chrust... jak by co to tanio mogę sprzedać tą informację...:D

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
A ja wiem gdzie w lesie leży chrust... jak by co to tanio mogę sprzedać tą informację...:D
Pewnie pułapka, ktoś pójdzie, weźmie gałązkę, a tu nagle ze wszystkich stron antyterroryści, gleba i 25 lat więzienia za przekroczenie limitu chrustu. Nie dla psa kiełbasa i nie dla p*laka chrust.

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-24
Miasto
Rybnik
Niedługo za grzyby też będziemy musieli zapłacić ...
Będzie zakaz zbierania za niedługo, w takim cudownym wolnym demokratycznym kraju jak Holandia nie wolno zbierać co co dopiero u nas w takim złym kraju. Zaraz rezolucję zwołać bo tak nie może być.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Pandemie już nie są takie medialne jak na początku, najtrwalsze owieczki to łykną tylko. W kolejce teraz czeka inwazja obcych hehe

Do góry Bottom