A ty widziałeś konkretnie zapchany dpf? wodą to kanalize sobie możesz przepłukać .Swoje żartobliwe odpowiedzi zachowaj dla siebie. Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj...
A ty widziałeś konkretnie zapchany dpf? wodą to kanalize sobie możesz przepłukać .Swoje żartobliwe odpowiedzi zachowaj dla siebie. Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj...
Dobrze mi napisales. Ja to nawet nie wiem co to są te wasze pedeefy. No ale bierz konewke i do roboty heheSwoje żartobliwe odpowiedzi zachowaj dla siebie. Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj...
wiele byś sie kolego nauczył od tego " żartobnisia""Swoje żartobliwe odpowiedzi zachowaj dla siebie. Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj...

Lać wodę na pewno hehewiele byś sie kolego nauczył od tego " żartobnisia""![]()
Lać wodę na pewno hehe

upsss....Oczywiście że masz racje.Tutaj to mam pewne obiekcje... Raczej nie skorzystam z lekcji tego wytrawnego mechanika... Pustka w warsztacie i zbyt dużo czasu na pisanie bzdur na forum ? Przenoszę wątek bo konstruktywnej odpowiedzi raczej tutaj nie uzyskam... Zachęcam do rozszerzenia wiedzy na temat regeneracji DPF
BTW: "pedeefy" -> jakieś wycieczki ? Z konewką to jakieś skojarzeniaupsss....
@XMARIO -> rozwiązanie K2 odpada, ale dzięki