• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Drgania na kierownicy przy hamowaniu

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
miałem w moim audi i w zyciu bys nie uwierzył jaki był problem kochany jedna tarcza 750pln wiec tarcze co maja 12k przejechane wymieniac???
a winowajcą był łącznik i co mi teraz powiesz????hihihihihi

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
miałem w moim audi i w zyciu bys nie uwierzył jaki był problem kochany jedna tarcza 750pln wiec tarcze co maja 12k przejechane wymieniac???
a winowajcą był łącznik i co mi teraz powiesz????hihihihihi

pawełku, jeśli mi to dobrze uzasadnisz, to uwierzę. jako, że ja niewierny tomasz, to będziesz miał ciężko.... :D:D:D:D

Tombak23

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Kielce
Panowie, bicie ustało... ruszyłem spod świateł z delikatnie zaciągniętym hamulcem ręcznym, przejechałem około 200m zanim to zauważyłem. Bicia po tym już nie ma...

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
sam nie wiem po wymianie obu przy hamowaniu z szybkosci 130 d0 80 cisza a tak strach było hamowac

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
MIKIDZ teraz wiesz do czego jest czujnik zegarowy hihihihihihihihi wiem swinia jestem ;)
osobiscie nie stac mnie na takie wymiany :cool: dlatego majbachem sobie jezdze na codzien a leopardem w niedziele :D:D:D:D:D

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
MIKIDZ teraz wiesz do czego jest czujnik zegarowy hihihihihihihihi wiem swinia jestem ;)
osobiscie nie stac mnie na takie wymiany :cool: dlatego majbachem sobie jezdze na codzien a leopardem w niedziele :D:D:D:D:D

Ależ ja doskonale wiem. W tym przypadku też wiedzieli i mierzyli za każdym razem. Tylko nikt nie wpadł na to, żeby felgę od środka mierzyć... no przynajmniej nie za pierwszymi trzema wymianami :D

A Maybaha też od bezdomnego dostałeś? Bo podobno niektórzy mają takie szczęście :D

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
nie maybacha tylko mam majbacha i leoparda na niedziele:D:D:D:D:D:D

i nie dostałem a sobie zbudowałem;)

Do góry Bottom