• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Filmy

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
przepraszam, że się wtryniam panie diagbox, ale może rozszerzyć temat o muzykę jaką kto lubi. nie chodzi mi o wstawianie filmików z youtube, bo zaśmieci się watek. tylko wykonawca i jak ktoś będzie chciał to sobie wygugluje:)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Każdy Dope jest dobry :D

In Flames, Nightwish, Disturbed, Rob Zombie

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Jak o muzyke chodzi. To tylko: Iron Maiden;)
film mialem oglądać kogel mogel 3 w kinie ale cos nie poszlo z czasem.:/

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474

Serio, serio... To jego pitolenie to jest co najmniej dobre since fiction. Ostatnio obejrzałem jego odcinek z ciekawości, bo nowy warsztat otworzył. Akurat powiedzmy w rejonach, gdzie mam trochę wiedzy na temat warsztatów. A łysy ledwo tydzień otworzył i już 5 razy na filmie mówi dobrze, że on tu warsztat otworzył, bo tam sami druciarze są i trytytkarze. Teraz on tu zrobi eldorado i wszyscy mu będą pokłony bić :D

Szkoda tylko, że co najmniej kilka warsztatów w okolicy wiedzą i wyposażeniem by łysego zjadło na dzień dobry. Nie mówię, są warsztaty gdzie rzeczywiście robią drut i trytka króluje. No ale wg. niego to on jest najlepszy, a reszta może mu buty czyścić :) ogólnie bekę mam z typa i tylko czekam na sygnały jak ktoś będzie po nim poprawiał :D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
O i dystrykt 9 jest dobry. Polecam jak ktoś nie widział.
A z muzyki: Marillion, Pink Floyd, King Crimson, Yes, itp oraz oczywiście ac/dc, black Sabbath, Queen, Iron Maiden, Oraz z polskich, turbo, tsa, OZ, Kazik itd :)

Nie mówię, są warsztaty gdzie rzeczywiście robią drut i trytka króluje.
Jasne że są. Sam taki mam. W wiosennej ramówce tvn turbo będę. Nowy program druciarze.pl zemsta trytytki :D:D:D

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Iron Maiden też spoko. Przypomina mi się jak do technikum chodziłem. Metalem nie jestem, ale lubię posłuchać.
Z innych klimatów to Infected Mushrooms

Do góry Bottom