Śmiech na sali w tym kraju dlatego uczę się gaworzyć po innemu i spadam. Jeszcze z 10lat i będzie amen w Polsce. Przepisy ludzie chorzy na łby wymyślają a korupcja i przekręty to już bez granic. Bogaty Niemiec może sobie autko sezonowo wyrejestrować i nic nie płacić a bidny Polak w tej samej Unii ma bulić cały rok czy jeździ czy nie.
Tak mnie szlak trafia w tym kraju że już słów mi brakuje i wierzcie mi na słowo że to wyżej to jest bardzo, bardzo kulturalnie napisane. W stosunku do dochodów Polska jest już naj, naj droższym krajem w całej EU!
Mamy wszystkie ceny z kosmosu a ludziom wiecznie wszystko pasi! Dosyć walki z wiatrakami.
Po nowym roku kolejne podatki do OC i nowe akcyzy. Czy te "kretyństwo" na stołkach rządowych naprawdę sądzi że ludzie zaraz pobiegną po nowe wozy? Bo Polska to śmietnik europejski i trza ludziom kolejne zakazy i nakazy?
8 letnie Audi jest złe? 7 letni Volvo też? A może 9 letni Mercedes to niebezpieczny szrot?
Ta pseudo demokracja zamęczy ludzi. 1300zł z hakiem najniższa krajowa dzięki której tysiące ludzi zmuszonych jest do pracy na wichurach w takich fabrykach jak LG i podobni a oni akcyzę kolejną montują! Za 20lat 50 latek w Polsce będzie rowerem jeździł a o samochodzie będzie śnił. Już dziś 80% ludzi poza dużymi miastami nie stać na samochody a oni montują kolejne przepisy!
I co? Mam czekać ze swoją Sieną na handel do wakacji 2017 i wtedy brać 2000zł z palcem w pupie?
Bo przecież tak będzie! Złom który już hula po ulicach pójdzie w górę bo nic innego już nikt nie będzie sprowadzał.
Do czego ten świat goni to ja nie wiem. Przecież Polaka nie będzie stać wymieniać auto co 7,8 lat bo tyle zazwyczaj te nowe plastiki wytrzymują. Blacha na kołach mająca ułatwić życie staje się pomału luksusem. Szkoda tylko że Rząd co kilka lat wymienia Rządowe fury na najnowsze za naszą wspólną kasę i nikt z tym nic nie robi. Kto by pomyślał że politycy muszą mieć Rządowe BMW, AUDI i inne z najwyższej pułki a po 4,5,6 latach wymieniają bo auto jest stare i niebezpieczne.
Nowe Fiaciki Punto po 34000zł be be, fuj???