Brzostowski
SuperMechanior
- Punktów
- 22
Panowie Octavia iii 2.0tdi cr CUPA, wymiana UPG ile wołać? Jak wiadomo jest tam dużo więcej „makaronu” niż np w starszym CR 

Panowie Octavia iii 2.0tdi cr CUPA, wymiana UPG ile wołać? Jak wiadomo jest tam dużo więcej „makaronu” niż np w starszym CR![]()
Wyjąłem wczoraj bez wyciągania silnika, 3h z zegarkiem w ręku spokojnym tempemAutomatyczne połączenie postów:
Ja bym wyciągał silnik. Obecnie u mnie 200zł netto roboczogodzina.
to jest ten silnik z ADBlue i tym dużym DPF? jak w 3 godziny zdemontowałeś to szacun.Wyjąłem wczoraj bez wyciągania silnika, 3h z zegarkiem w ręku spokojnym tempem
Dokładnie tak, ten kat i dpf w jednym. Ile jobów na to poszło to żona tylko wie hehe. Przy okazji zdemontowałem chłodniczkę od egr, zaślepię go bo i tak wywalony z softu. Wrzucę nowe uszczelki co by spalinami nie zajechało. Samochód dobrego kumpla wiec staram się jak mogę żeby było festto jest ten silnik z ADBlue i tym dużym DPF? jak w 3 godziny zdemontowałeś to szacun.
150zl netto za godzinę + częściPanowie ile bierzecie za wymianę przewodów hamulcowych sztywnych + elastycznych przednich. Sporo jest tam miejsca? Honda Civic 7 1.4
Ile obecnie bierzecie za roboczogodzinę ? Tak uczciwie. Pytam o większe miasta .
policz godziny razy 200 i masz koszt za każdą godzine przy tym aucie.To ile liczyc za remont silnika kia 1.6crdi 2011,wymieniony jeden tlok i korbowod,panewki,zrobiona glowica cala u mnie oprocz plaszczyzny,pierscienie,uszczelki i wszystkie duperele,wszystko poczyszczone i jak nowe Wyświetl załącznik 47214