• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

I'm Sexy And I Know It ZAPRASZAM ;D

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja tam o siebie dbam, kiedys silownia, sport, teraz goloneczka, kotlecik hehehe:DAle moja sie cos rozstroila i gotowac ostatnio nie potrafi, co zrobi to nie dobre.:(

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja gotuje swietnie wrecz, ale za leniwy jestem bo jak cos upichce czy ciasto upieke to kobita sie przyzwyczaja i ciagle brzeczy zebym cos ugotowal:D
A ona to taki wykorzystywacz jest:rolleyes:najlepiej jak bym wszystko za nia robil .

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Oj już nie narzekaj, porządna rozmowa z żona co chciałbyś zmienić ona powie Tobie to samo i pójdziecie naprzód.

P

PogotowieSamochodoweUK

Nie nazekam, tak tylko sobie brzecze jak ona nie slyszy :DDobrze jest!

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
pobrzęczeć zawsze można, ale trzeba cieszyć się tym co się ma.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Rozumiem, że pytasz, bp pewnie uznajesz, że życia nie znam i z czasem przychodzi monotonia:)

9 lat związku. I bywały różne chwile, ale innej bym nie chciał.

Drodzy koledzy przeprowadzałem już dziesiątki psychoterapii dla różnych par i największym problemem jest brak umiejętności rozmowy.

Nowa kobieta bardzo często nic nie zmienia ( po kilku latach przychodzi ta sama monotonia) jeśli nie zmienia się podejścia do życia i związku.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Ojj Szwagier Szwagier ja nie będę mieć przechlapane bo nie mam, za co codziennie ją molestuje na odległość i jest git.
Co najwyżej jak przyjedzie będzie napalona ale z takim przejebaniem to się pogodzę a nawet się przyzwyczaję xD

P

PogotowieSamochodoweUK

Oby byla, gorzej bedzie jak nie bedzie:D Bedziesz sie mial nad czym zastanawiac:p
Oj mialem taka kobitke co jej ze smyczy nie wolno bylo spuszczac. A teraz zone mam do rany przylozyc, a jak niedaj boze jade na jakis zlot i mnie nie ma dzien albo 2 to 80 telefonow na dobe wykonuje do mnie az mnie trzese ze dupe zawraca:D
A jak gdzies razem jedziemy to jak najlepsze ziomki, dziecieca radosc z wyprawy, wspolne psocenie i tp.
Kobieta z ktora sie hajtasz nie moze byc za powazna i miec wysoki score zajebistosci (wg niej samej) bo to byla by udreka z gwiazda sie uzerac.

mateusek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
183
Miasto
Dublin -Kraków
Temat żyje :cool:
lista sie powieksza ale z tego co widze to brakuje paru osob :D
1. mateusek a co!:D
2. inodiag
3.zielony nie jest zły:p
4. Z pewnych źródeł informacji podobno i Luku (Mówili w TVN METEO):cool: :D:p
5. S-line (do slim line mi niewiele mi brakuje)
6. qbaradom podpinam się :D
7.Pogotowie sie czuje sexy:p

młody piszesz sie ?:D

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
mateusek ja mam mega sexy zonke :) a sam rzadko patrzę w lustro:)

Do góry Bottom