Ja startuje teraz z regeneracją sprężarek.

To się pewnie ucieszą....Ja startuje teraz z regeneracją sprężarek. Mam 500m od siebie warsztat z regeneracją. Oddaje im rocznie pewnie z 50 kompresorów jak nie więcej.

Nie jestem sam. Trochę zmieniłem świato pogląd, wcześniej myślałem, że jak sam to wszystko będzie napewno dobrze zrobione, tyle tylko że trzeba było robić czasami i po nocach. Jak długo można w ten sposób żyć? Mam teraz człowieka, który robi mechanikę, a ja mam czas ogarniać inne tematy. Szukam po mału większego lokalu, bo obecny mimo remontu znów jest za mały dla dwóch osób. Dlatego postanowiłem sobie stworzyć stanowisko z regeneracja na którym postawie człowieka, inni przywożą a my regenerujemy jeśli u nas nie był wyciagany. Myślę, ze w moim mieście ma to prawo funkcjonować. Co do kontroli, to jestem świeżo po dwóch US i ochrona środowiska, właśnie dlatego ze nie jestem sam, miałem czas żeby walczyć z nimi.
Rejon ZG już trochę przepełniony jest, jest kilku partaczy,na których sam się przejechałem, jest też kilku pro co robią to od lat. Ciężko CI się będzie wbić w rynek, ale do odważnych świat należy.

Skoro tak wysoko celujesz to dorzuć jeszcze streaming na żywo i ciekawy content o podłożu patologicznym z zakresu mechaniki a donaty będą same spływały........ albo skup wadliwych cześci (typowe usterki) np zatarte wycieraczki albo zamki z b5, ogólnie handel czescami
Zostaniesz patostreamerem.... - jeszcze nie było tego tematu o zabarwieniu motoryzacyjnym.....

warunek: musi być zepsuty!mam zamek z b5 za ile kupisz ?

a miszcz dżedaj łysy?Zostaniesz patostreamerem.... - jeszcze nie było tego tematu o zabarwieniu motoryzacyjnym.....![]()
![]()

Łysy nie podchodzi pod patostreamera - ma dobry marketing i umie robić kaskę bez zbędnych patologiia miszcz dżedaj łysy?![]()
Ktoś go może lubić, drugi nienawidzi ale profeski w przekazie i robieniu hajsu nikt mu nie odmówi
... Co do merytoryki - można dyskutować...