• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Interfejsy diagnostyczne co wybrać?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
oo podaj mi gdzie znajde to forum ?
A ogolnie jak na razie nie polecam ale moze zmnienie zdanie a firma launch.pl niestety nie raczy odpisywać na zadnego maila .

Ostatnia edycja:

czok

Bywalec
Punktów
6
Miasto
podlasie
A ogolnie jak na razie nie polecam ale moze zmnienie zdanie a firma launch.pl niestety nie raczy odpisywać na zadnego maila .
Musisz się zalogować
Musisz się zalogować na stronie x-431 i tam będziesz miał dostęp do forum. Ja od roku nie mogę się zalogować ale nie walczę z tym bo darmowe aktualizacje dawno się skończyły, a kupiłem aktualne na @maila.

mati1066

SuperMechanior
Punktów
0
Witam możecie mi polecic Kogoś kto sprzedaje psełdo "auto coma "w sklepie lub na allegro kto wystawia fakture na urządzenie ? Nie mówię o oprogramowaniu.

fido

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
Witam
Koledzy chciałbym sobie kupić autocoma ale zauważyłem że jest dość duży wybór i duża rozbieżność cenowa czy ktoś by pomógł w wyborze takiego z którym będzie jak najmniej problemów w użytkowaniu. Chodzi mi o jakiś w przystępnej cenie bo chyba oryginalny to cena jest obłędna. Z góry dzięki za pomoc.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Koledzy a co byście powiedzieli na jakiś ranking interfejsów? I napisać co danym sprzętem da się machnąć- jakie marki, itp. Na końcu zrobimy jakąś systematykę, tak żeby setki osób nie pisało ciągle o tym samym...

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ale serwisowek i ogólnych nie można wrzucić do jednego wora

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
To róbcie podział: i pisać "suche" fakty bez komentowania czyiś wyborów

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Kiedy sie nie da temat zbyt obszerny . To jak z mlotkiem uzywasz innego do wybicia sworznia a innego do tulejki w aparacie zaplonowym

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Dobra to zawęzimy na początek temat i zacznijmy od interfejsów, które są wg Was najbardziej uniwersalne:)

booboo48

Początkujący
Punktów
1
witam koledzy pracuje obecnie na CDIF/2 myślę nad czymś do kodowania kluczy kart immo itd macie jakies ciekawe propozycje przeglądam neta za czyms nie drogim na początek

Do góry Bottom