• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak nie okraść klienta???

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
serce Ty moje ,nigdy nie napisałem ani nawet nie pomyslałem ześ ty gorszy złodziej od nas mechaników złodziei :D:D:D:D:D:D:D żart;)

Janusz.garage

SuperMechanior
Punktów
51
To ja kolegę wyręczę w pisaniu.
Pewnego wczesnowiosennego wieczora 37-pablo vel Adamsen wpadł na genialny plan zareklamowania swojej firmy na FM...

Janusz.garage

SuperMechanior
Punktów
51
Oczywiście bardzo zależało mu na dyskrecji więc założył nawet fascynujący temat... Kontynouwać? ;)

37-pablo

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Olsztyn
panowie wyobraznie macie ciekawa ale moze to byc poprostu klijet tak jak pisalem wczesniej jest kierownikiem warsztatu samochodowego ktury kozysta z takiej platwormy piszecie jakie macie problemy czytam wasze posty od dluszego czasu i pomyslalem ze moge wam cos doradzic a wy szukacie dziury w calem zakanczam temat bo raczej nie ma sensu go ciagnac
pozdrawiam i powodzenia

Arom

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Łódź
Nie chce nic mówić ale Pan Paweł ma lepszy interes z tej kawy i toalety niż z mechaniki

Janusz.garage

SuperMechanior
Punktów
51
...agent wywiadu zorientowawszy się że jest spalony próbował chyłkiem się ulotnić...

panowie wyobraznie macie ciekawa ale moze to byc poprostu klijet tak jak pisalem wczesniej jest kierownikiem warsztatu samochodowego ktury kozysta z takiej platwormy piszecie jakie macie problemy czytam wasze posty od dluszego czasu i pomyslalem ze moge wam cos doradzic a wy szukacie dziury w calem zakanczam temat bo raczej nie ma sensu go ciagnac
pozdrawiam i powodzenia

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
pozdrawiam i powodzenia
No widzi że sił brakuje, ale płynie dalej....

37-pablo

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Olsztyn
aget007 taki nik powinienem miec hehe ale serio masakra z wami

ale skoro z was takie kozaki to moze napiszecie jak rozwiazac problem w volvo s60 2007r d5 na postoju mrygaja swiatla mijania bez powodu
czekam na jakies konkrety jesli oczywiscie macie cos do napisania bo wlasnie tego szukam na waszym forum i jakos tego nie moge znalejsc

Do góry Bottom