toomii76
toomi
jesteś bardzo skromnym człowiekiem.ja tylko chcialem doradzic kolegom po fachu i pokazac jak to robia najwieksi i tyle
i takim uczynnym hehejesteś bardzo skromnym człowiekiem.ja tylko chcialem doradzic kolegom po fachu i pokazac jak to robia najwieksi i tyle
i takim uczynnym hehei jaki skromny ten nasz nowy kolegajesteś bardzo skromnym człowiekiem.i takim uczynnym hehe
nie to co my druciarzeA i inteligentny.smietnika w bagarzniku
kiedys widziałem smietnik w bagażniku jak znajde zdjecie to wstawie tu to padnicie panowie i panieA i inteligentny.
Z Adamsenem?swieta prawda my kutrzymajmy sie razem

nikt tak nie pomyślał chyba nawet. opowiedz nam coś o sobie. jest sobota wieczór, siedzę przy piwie to i chętnie posłucham ciekawych opowieścipanowie i panie nowy nie znaczy gorszy![]()

Nie, Bogusław Wołoszański...Janusz.garage ????

panowie wyobraznie macie ciekawa ale moze to byc poprostu klijet tak jak pisalem wczesniej jest kierownikiem warsztatu samochodowego ktury kozysta z takiej platwormy piszecie jakie macie problemy czytam wasze posty od dluszego czasu i pomyslalem ze moge wam cos doradzic a wy szukacie dziury w calem zakanczam temat bo raczej nie ma sensu go ciagnac
pozdrawiam i powodzenia
No widzi że sił brakuje, ale płynie dalej....panowie wyobraznie macie ciekawa ale moze to byc poprostu klijet tak jak pisalem wczesniej jest kierownikiem warsztatu samochodowego ktury kozysta z takiej platwormy piszecie jakie macie problemy czytam wasze posty od dluszego czasu i pomyslalem ze moge wam cos doradzic a wy szukacie dziury w calem zakanczam temat bo raczej nie ma sensu go ciagnac
pozdrawiam i powodzenia