• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak wypełnić naklejke INA

MorcikPL

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Końskie
Witam mam takie pytanko jak prawidłowo powinno sie wypełnić tą karteczkę, na dole wpisuję następna wymianę rozrządu czy rzeczywistą? Chodzi mi o przebieg, i datę tą w ktorej wymienialem rozrząd ? c6d995144235937f00b98c3bc17b.jpeg

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Przecież to same prowokacje są ... jeżeli pytają się o takie rzeczy to pewnie się nawet samodzielnie podetrzec nie potrafią ...

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Zobacz, sprawdź może posmakuje tobie ... i już zawsze tak będziesz chciał.

Chociaż w internecie jest napisane że może to być niezdrowe, wierzę im na słowo.

:D

Megaszrot

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Warszawa
W czasach kiedy są rozpowszechniane aplikacje prawie do wszystkiego ludzie przestali myśleć. Najbardziej smutne i przerażające jest to, że obecnie promowana jest moda na bezmyślność. Szczególnie to widać u dzieci i młodzieży. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak będzie wyglądał ten kraj i codzienne życie jak dorosną te dzieciaki i młodzież. Jak ktoś wyłączy im te internety i wszystkie aplikację to ... będzie czarna rozpacz, koniec świata i będą funkcjonować jak niemowlaki we mgle. Ludzie mój apel do myślących samodzielnie - nie ustawajcie w staraniach żeby uczyć, tłumaczyć i wyjaśniać. Obecnie w szkole nawet podstawowej niczego dzieci nie uczą i jeszcze mniej od nich wymagają. To tzw. bezstresowe wychowanie posunięte do granic absurdu. Jeśli umrze pokolenie samodzielnie myślących to czeka nas już tylko wtórny analfabetyzm.

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Witam mam takie pytanko jak prawidłowo powiniuno sie wypełnić tą karteczkę, na dole wpisuję następna wymianę rozrządu czy rzeczywistą? Chodzi mi o przebieg, i datę tą w ktorej wymienialem rozrząd ? Wyświetl załącznik 33674

Po co Ci to wiedzieć? Przecież nie wymienisz sam rozrządu, jak nawet nie potrafisz naklejki wypisać :D

Do góry Bottom