Masz może porównanie do unitrola? Bo stoję na rozdrożu między tymi dwiema firmami.Mam dokładnie taki zestaw od kilku tygodni dopiero.
Wykonanie (solidność) i praca super. Żywotność nie mam pojęcia, ale raczej trochę posłuży.
Masz może porównanie do unitrola? Bo stoję na rozdrożu między tymi dwiema firmami.Mam dokładnie taki zestaw od kilku tygodni dopiero.
Wykonanie (solidność) i praca super. Żywotność nie mam pojęcia, ale raczej trochę posłuży.
Tak należałoby pomyśleć. W takim razie skąd te wysokie ceny unitrola w porównaniu do Rav.Ravaglioli a unitrol to jak mercedes do fiata.
Nie mam żadnego porównania, nigdy wcześniej nie zajmowałem się oponami. Ja wychodzę z założenia, że te maszyny mają pracować na siebie i zawsze biore coś markowego. Już nie raz się przejechałem na pół środkach i powiedziałem sobie ze nigdy więcej.Masz może porównanie do unitrola? Bo stoję na rozdrożu między tymi dwiema firmami.
Wychodzę z tego samego założenia. Ale w unitrolu kusi dostępność bliskiego serwisu i części na miejscu. Mam do nich 100 km. Główny profil twojej firmy to wulkanizacja czy dodatkowe zajęcie? Od kogo kupowałeś swój zestaw?Nie mam żadnego porównania, nigdy wcześniej nie zajmowałem się oponami. Ja wychodzę z założenia, że te maszyny mają pracować na siebie i zawsze biore coś markowego. Już nie raz się przejechałem na pół środkach i powiedziałem sobie ze nigdy więcej.
Ok. Dzięki. Chyb zdecyduje się na taki zestaw. Musze się do nich odezwać. Można wiedzieć ile zapłaciłeś?Wulkanizacja to dodatkowe zajęcie. Kupowałem w lokalnej hurtowni AutoPartner.
Ja kupiłem Ravaglioli i jestem zadowolony. Przyjemnie się pracuje. Wywazarka wolnoobrotowa wiec nie chlapie z mokrych kół. Monterka z ramieniem ogarnia. Ale teraz wziąłbym większą bo przy felgach 21 10 cali szerokości i opona 315 nie jest już tak przyjemnie.Bardziej myślałem o ravaglioli, evert, fasep. Ale czekam na opinie bardziej doświadczonych
Bardziej myślałem o ravaglioli, evert, fasep. Ale czekam na opinie bardziej doświadczonych