teraz na szybko znalazłem , dobra oferta pomyśl nad nią :
http://allegro.pl/wywazarka-hofmann-geodyna-6300p-cena-netto-8500zl-i3380577368.html , ta wyważarka ma wszystko czego potrzebujesz a nawet może i więcej.
Montażownicy szukaj żeby był pełen automat ( kolumna odchylana do tyłu po naciśnięciu pedału , oraz żeby przyciskiem blokowało położenie głowicy i kolumny). Jak najbardziej montażownica była wyposażone w przystawkę czyli dodatkowe ramie , najlepiej z prawej strony maszyn , te z lewej są nie praktyczne. Takie bajery jak inflator w szczekach , szczeki regulowane do >22 cali to zbędne bajery. Bo prawdę mówiąc jeśli przyjdzie nam założyć >20cali run flat lub niski profil 30,35 to nieźle się można napocić na takiej maszynie łyżkowej

Z przydatnych funkcji to 2-bieg najlepiej w pedale a nie żeby przełączać coś przy maszynie (jak to maja chińczyki) Przydatna funkcją jest pompowanie w maszynie za pomocą pedału z boku.Z firm które mogę polecić to corghi 2025 + sp2000 , 2020+sp2000,hofmann 3300-24 +easymont, 3300 racing easymont 3550, beissbarth(tylko wybrane modele) , hunter , ravaglioli. Będę miał na sprzedaż hofmanna 3300 racing z przystawka easymont pro 2008r , cena myślę 11-12tyś czyli na prawdę bardzo dobre pieniądze.
Jakbyś chciał coś wiedzieć więcej np jak sobie z czymś poradzić , jakie są sposoby na zakładanie , ściąganie "trudnych opon"