Nie kupuj tych klamotów od phuszczepan. Sąsiad kupił podnośnik pół roku temu i już mu coś strzela.. z resztą zapytaj o mase podnośnika..Bylem u was w firmie rozmawiałem i trochę wkurzające jest ze trzeba biegać i blokady zwalniać na kolumnach ręcznie. Zastanawiam się na L220 tyle że zastanawia mnie rozstaw łap. I fragment opisu. Przed zakupem podnośnika koniecznie sprawdź lokalizację punktów podparcia w pojazdach, które chcesz obsługiwać.

Racja 300s to porządna śruba. Nizej zdjecia u wójkaWERTHER 300s - czy ktoś ma doswiadczenie - dzieki za info - z powazaniem Panowie .
Bylem u was w firmie rozmawiałem i trochę wkurzające jest ze trzeba biegać i blokady zwalniać na kolumnach ręcznie. Zastanawiam się na L220 tyle że zastanawia mnie rozstaw łap. I fragment opisu. Przed zakupem podnośnika koniecznie sprawdź lokalizację punktów podparcia w pojazdach, które chcesz obsługiwać.
Nie kupuj tych klamotów od phuszczepan. Sąsiad kupił podnośnik pół roku temu i już mu coś strzela.. z resztą zapytaj o mase podnośnika..
Btw. Ciekawe kiedy komuś spadnie samochod na głowę bo na bank on nie ma udźwigu 4tony![]()

Montowałem już kilka podnośników od Szczepana i szczerze mówiąc stosunek ceny do jakości jest zdecydowanie po stronie klienta na +
4t to chyba tylko na odbiorach dozoru (UDT) podnoszę i nigdy to nie wygląda przyjemnie
Nawet na markowych za 5x większa kase
Raczej bym się martwił betonami w warsztatach
superRozumiemd.dziś stałem się szczęśliwym.posiadaczem L-220 zobaczymy nie dopytałem o montaż bo narazie jeszcze muszę posadzkę skuć zrobić wylewkę.
a co do montażu - zapraszamy do kontaktu 
Hamer chodzi mi bardziej ogólnie o chińskie rzeczy; telefony,telewizory itp masa sprzętu jest z chin.Grześbyd nie wszyscy akurat miałem taki chiński 7 lat i na złom nigdy więcej tego badziewia bez przerwy się tam coś piepszyło a to nie równo podnośi a to nie opada do końca itp .
Bardzo dobry podnośnik w tej kasie tani w utrzymaniuCo myślicie o EverLift 4t .?
To nie był consul to był czeski AMI jeśli mówisz o hydraulicznych 4t i 5,5tSuper podnośnik 5t jest Consul.
Bosh też go sprzedawał. Ale cena ok 40tys.zl za jakość się płaci.