Homcia
Początkujący
Chodziło mi bardziej o coś w stylu http://allegro.pl/tester-diagnostyczny-vw-audi-skoda-vag-can-skaner-i4959406856.html
to daj sobie spokój, daj zarobić tym co z tego żyją i inwestują w sprzęt...No niestety nie mam takiej możliwości, dorabiam tylko jako mechanik także kokosów z tego nie ma. Potrzebuje tylko coś co będzie dosyć pewne i pokaże mi mniej więcej gdzie szukać źródła problemu.

ja posiadam foxwell 644NT Lanczy sie z każdym autem Volvo,Bmw opl subaru brak kodowan.Witam czy ktoś miał do czynienia z urządzeniami Foxwell np NT414 czy NT644 warto sie tym interesować czy odpuścić
Czyli polecasz czy lepiej dopłacić do czegoś lepszego ??ja posiadam foxwell 644NT Lanczy sie z każdym autem Volvo,Bmw opl subaru brak kodowan.
A co powiesz na temat Foxwell gt80 to jest na poziomie Launch X431 ??powiem Tak Ze jest on dobrym uzupełnieniem jako z Cdifem diagun Lunch i autocom ja miałem kupca na mojego ale szkoda by ni go było fajnie w Bmw usterke mi znalazł opis super w volvo clime wszystkie przyciski konsoli reset srs jednym guzikiem cofanie klocków to ogarnia starych Beemek mi nie czytal w GM Alavange super test elementów wykonawczych tj subaru itd jak cos więcej pytaj na priv ja ten tester lubie mogę wysłać kilka fotek z rzutu.