• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny kupic????

cesio

Początkujący
Punktów
0
Jak po upływie darmowego możesz dalej ściągać? to po co w ogóle byłby abonamet? Dopóki masz abonament - u mnie na 2 lata to możesz pobierać. Jak mina 2 lata to wykupujemy znów dostęp do aktualizacji około 4 tysi
ale na forach angielskich czytałem że niby działa po upływie darmowgo czasu ok

a ile cie kosztuje na rok aktualizacja jak byś chciał kupić ???

ogolnie powiedz mi czy wszystko fajnie ci działa łączy się z auami bez problemu ??? nie wiesz jak honda duzo jest opcji
ogólnie dużo ma adaptacji dpf wypalanie itp

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Po upływie abonamentu działa ale niemkozesz akutalizowac. Wes poproś z gordona albo harta o prezentacje bo jak sam nie sprawdzisz to ciężko powiedziec

cesio

Początkujący
Punktów
0
Mam go od miesiąca i pobrałem wszystkie dostępne aktualizacje nie wiem co będzie dalej ale autel wypuścił na stany jakaś nowsza wersje z większa pamięcią wiec może tez coś jest na rzeczy znajomy ma już ponad rok i nic nie wspominał o takich problemach
Po upływie abonamentu działa ale niemkozesz akutalizowac. Wes poproś z gordona albo harta o prezentacje bo jak sam nie sprawdzisz to ciężko powiedziec
ale dlaczego wybrałeś ten Autel a nie np delphi czy launch chce poznać twoje zdanie dzięki

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Ja akurat robię tylko skrzynie i to warunkowało wiec nie wiem czy ci pomogę. 3 moich znajomych którzy robią automaty tez używają i zawsze jak miałem problem ze zrobieniem adaptacji albo połączeniem się to musiałem podjechać do jednego i w autelu prowadzi jak serwisowka przez te opcje dla danej marki. Nie wiem jak to ma się do silników np
moja konkurencja z pod Białegostoku używa luncha do skrzyń i tez sobie chwala

fazior

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Rzeszow
TO nie ma nic do rzeczy czy znam angielski czy nie tylko przed zakup jak dzwoniłem do launcha do dostałem odpowiedż że jest w pełni tłumaczony na polski wiec za takie pieniądze powinien byc w pełni polski a nie że musisz mieć dostep do neta

Serwismiechów

SuperMechanior
Punktów
94
X431 euro pro4 wypłaciłem 8 gotówką brutto. + 2 lata aktualizacji
A po firmach z allegro jak dzwoniłem to minimum 9 i rok aktualizacji.
Tłumaczenie translatorem czasami smiesznie jest ;)
Generalnie sprzęt dobry, do nowych wozów adaptacje jak najbardziej.
Miałem autela na testy tego z passthru za ok 14 tys i działają podobnie.
Nie uśmiechało mi się wywalić 6 wiecej na passthru bo to można ogarnąć znacznie taniej.\

fazior

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Rzeszow
No dziś A3

Załączniki

• IMG_20200327_100440.jpg
    IMG_20200327_100440.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 91

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
Jest dalej w użyciu. Tylko nigdy tak "przetłumaczonego" błędu nie widziałem.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Faktycznie uj wie ocb. Dla porównania powiem ze w autelu nie ma takich kwiatków ale np niektóre wspomniane adaptacje czy opisy nie są w ogóle tłumaczone i może dobrze ze to co mogli przetłumaczyli a co mielby pisać bzdury to po angielski zostalo

k.drozda

Nowy
Punktów
0
Witam. Potrzebuję porady co wybrać na Europę. Gutmann mega macs pc + laptop czy cdif/3 expert czy launch x431 pro. A może ten najnowszy Gutmann mega macs 77 - tylko cena 35k, ale jak by był tego wart to też wchodzi w gre. Z góry dzięki za wszystkie rady!

slaweuszek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
4
Punktów
487
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Najlepiej jakbyś kupił wszystkie trzy. Każdy z nich ma swoje wady i zalety a jeden tester to zbyt mało, aby robić wszystkie auta.

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Audi 2015
Wymiana klocków przód i tył
ile?
Z ciekawości pytam

igltokz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Witam. Potrzebuję porady co wybrać na Europę. Gutmann mega macs pc + laptop czy cdif/3 expert czy launch x431 pro. A może ten najnowszy Gutmann mega macs 77 - tylko cena 35k, ale jak by był tego wart to też wchodzi w gre. Z góry dzięki za wszystkie rady!
Gutman ma teraz promocję na oprogramowanie płacisz za dwa lata trzeci rok gratis.

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
225
Miasto
Gdansk
mam te wszystkie 3 w gutmanie jest super hgs data cos jak autodata ale jak dla mnie bardziej czytelna

Do góry Bottom