Dawidek126
SuperMechanior
Ja zimmermany montuje tylko jak to części klienta. Wtedy jest GW tylko na montaż.
A te podróby można nabyć w sklepach stacjonarnych np IC ? Czy tylko w internecie?Sprawa jest prosta,zwykły ,,no name,,sprawdzi sie lepiej niz podróba np.TRW,oryginalne tarcze i klocki nie mogą być tanie,potrafią być 3 krotnie droższe od niby takich samych,tego samego producenta.Wystarczy sobie np.wejść na YT ,temat ROLEX original on fejk,można być w szoku,jakie podróby zegarków Chińczycy serwują,podrobić wizualnie dla nich tarcze,to betka.
To chyba dobrze że nie pojechałem do Kołobrzegu po ten kompletArni,wystarczy spojrzeć na ceny by wiedzieć czy to podróba,oryginalna tarcza do zacnego auta, ale bez przesady ,zacnego producenta u przedstawiciela oscyluje od ok.350 zł plus minus,w górę,ogólnie jak już napisałem lepiej jest kupić chiński wytwór np.za 100 zł,(DECKERMANN,DACO i im podobnym)niż np.TEXTARA za 100 zł. ,wytwarzanego z odpadów po ryżowych
Automatyczne połączenie postów:
Mikoda? Nie sprawdziła się w Mercedesie W203 mojego brata,nie był zadowolony,ale to dosyć mocne auto było.
ciekawe kto sponsoruje takie badania.czyli jakości tarcz się nie przyczepiono,wszystkie produkty spełniały wymagania OEM
To wpadłem na dobry biznes, kupić textara za 100zł i wystawić za 300. Te trw, bosze itd. do których porównuję były z hurtowni, po cenach dalekich od tych najtańszych.Arni,wystarczy spojrzeć na ceny by wiedzieć czy to podróba,oryginalna tarcza do zacnego auta, ale bez przesady ,zacnego producenta u przedstawiciela oscyluje od ok.350 zł plus minus,w górę,ogólnie jak już napisałem lepiej jest kupić chiński wytwór np.za 100 zł,(DECKERMANN,DACO i im podobnym)niż np.TEXTARA za 100 zł. ,wytwarzanego z odpadów po ryżowych
ATE to teraz szmelc bo zmienił się producent. A zimmermanny polecił mi mechanik który montuje je w różnych autach i nigdy nie było reklamacji na nie. Poza tym zakłada textar i TRW ale na te trzeba uważać bo są podróby.Ostatnio nowe Zimmermanny w e61 poszły do beczki z złomem. Poszły ATE i spokój.
A jak mają wyglądać? Myślałeś że kupisz nowe tarcze to na kilkaset lat wystarczą? Rzadko kiedy wytrzymują milion km a narzekasz ze po 5mln są brzydkiepo 5000 tyś km wygladają tragicznie
one najdłużej wytrzymują, tarcze ze szrotu są najlepszeWysłać Ci te co sciągnąłem? Bo jutro złom wywożęA zimmermanny polecił mi mechanik który montuje je w różnych autach i nigdy nie było reklamacji na nie. Poza tym zakłada textar i TRW ale na te trzeba uważać bo są podróby.