• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kamera cofania Passat b7

Neos97

Gaduła
Punktów
1
witam
Mam problem z kamera cofania Passat b7 2013r mianowicie od dzisiaj kamera zaczęła przerywać przygasać jakby traciła obraz wyglada to jak strojenie starych telewizorów. Czy miał ktoś tak kiedyś w jakimś aucie.

Ostatnia edycja:

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
575
Miasto
Podkarpacie
Wygląda jak by kamera umierała . Miałem cos podobnego w kia i okazało się ze do środka dostała się woda .

Neos97

Gaduła
Punktów
1
Dzisiaj będę chciał ściągnąć osłonę klapy żeby dostać się do kabli wtyczki itp. Jak starczy czasu to spróbuje się dostać do modułu.

Neos97

Gaduła
Punktów
1
Rozebralem klapę sucho jest wtyczki psiklem kontakt spray i nic nie pomogło. Jeden dzień jest ok a drugi już zakłóca. Ogólnie obraz zrobił się bardziej rozmazany i mniej kolorowy niż kiedyś

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Kamera mogła się lekko rozszczelnić i klops... miałem tak w Touranie kiedyś... dziwne kolory a na koniec zmieniała strony robiła lustrzane odbicie i to co miałeś z lewej pokazywała z prawej...

Neos97

Gaduła
Punktów
1
Soczewka wydaje się być ok To raczej sama kamera pada może w przyszłym tygodniu dostanę się do modułu JesCze i zobaczę jak tam wyglądają piny itp

Do góry Bottom