Diagbox10
-*-*-
Załóż na elektrodzie ten temat autorze tematu. Pomogę ci chętnie. Pomoglem niejednemu to i tobie pomogę.
Mówiłem nie tam gdzie są bezpieczniki tylko w kolumnie kierowniczejDziękuję za konkretną odpowiedź postaram się dodać zdjęcia jak dostanę.
Takie dostałem, będzie ok?
odkręcić trzeba plastikową kolumnę (tam gdzie regulujesz wysokość kierownicy) i tam masz przekaźnikiMożesz powtórzyć? Gdzie to jest?Mówiłem nie tam gdzie są bezpieczniki tylko w kolumnie kierowniczejodkręcić trzeba plastikową kolumnę (tam gdzie regulujesz wysokość kierownicy) i tam masz przekaźniki
No i się Diagu zdemaskował...ale elektroda to nie jest strefa wolna od lgbt, przecież tam same pedały

Nie mam jak tego rozebrać, ponieważ nie jest to moje auto. Umówiłem się na weekend, podjadę i rozbiorę.Mówiłem nie tam gdzie są bezpieczniki tylko w kolumnie kierowniczejodkręcić trzeba plastikową kolumnę (tam gdzie regulujesz wysokość kierownicy) i tam masz przekaźniki
Podobno są dobre, ale dopiero w weekend podjadę i będę e sprawdzał. Mówiłem żeby sprawdził bezpiecznik pod maską ( 15a bodajże) i ponoć sa dobre, dlatego padło na przekaźnik.Ale jaja.....nic się tu nie zmienia
A może sprawdź chociaż do soboty bezpieczniki..i przyglądaniu się wlacznikowi awaryjnych.
Ty sie cieszysz a sam po elektrodzie latasz i szukaszAle jaja.....nic się tu nie zmienia
A może sprawdź chociaż do soboty bezpieczniki..i przyglądaniu się wlacznikowi awaryjnych.

Jeśli ktoś zadaje pytanie w tak prostej sprawie, dodatkowo nie ma sprzętu i auta, to jak mu pomóc??? Zostaje się pośmiać, szczególnie jak się złości i strzela fochy... To działa jak woda na młyn.