arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Trzymam za to kciukiekospierdolenie samo się zaora
Automatyczne połączenie postów:
Rośliny to czyniąwyciągnie CO2
Trzymam za to kciukiekospierdolenie samo się zaora
Rośliny to czyniąwyciągnie CO2
No właśnie chyba nie.Rośliny to czynią
tak że niby na jedno wychodzi
Ja wiem ale ty najwyraźniej nie skoro uważasz, że przy takim symbolicznym przebiegu cokolwiek miałoby się dziać. To nie jest samochód spalinowy żeby miał iśc na złom po 200tys.Pierwszy od góry. Człowieku to ma 10 lat i 250 tys. przebiegu (TYLKO NA LICZNIKU!) Wiesz ile wytrzymuje bateria w elektryku?
Sądziłeś że jak fabryczny zasięg to 90km to w używanym samochodzie będzie 180km?Czwarty dla rodziny krasnali. 13 lat 150 tys przebiegu. Rekompensatą za to jest zasięg aż 80km!!
Jaka zabawa w ekologię? Gdziekolwiek pisałem coś o ekologii?Żeby twoja zabawa w ekologię miała jakikolwiek sens - za twojego życia nic się nie zmieni na lepsze, a tylko je sobie uprzykrzymy. Wali hipokryzją.
Tu chodzi o baterię.To nie jest samochód spalinowy żeby miał iśc na złom po 200tys.
Kilkadziesiąt tys. w aso, tylko jakie to ma znaczenie? Można ją lądować zamiast wymieniać.Tu chodzi o baterię.
Sprawdź drugim okiem ile kosztuje bateria z wymianą.
Co ja paczeco ja pacze, ludzie (oczywiście oprócz pokemona) zaczynają dostrzegać jakie skutki ze sobą niesie agenda 2030 hehe.
Brian Griffin do nas wróciłAha.Kilkadziesiąt tys. w aso
Tak, jak samochód ma 20 tys. a nie 200.Można ją lądować zamiast wymieniać.
Temat nawet umarłych wskrzesza hahahCo ja paczeBrian Griffin do nas wrócił
Tylko jak jeździsz spalinowym. W elektryku nawet zabytkowym po nastu latach i 200Mm tracisz zwykle kilka procent pojemności.200 tys. to jest śmietnik.
Bo to ma być auto na kilka(naście?) lat, a nie kolejny gruz, w którego wsadzę drugie tyle za parę lat.Pisałeś o Citygo a teraz o Euro6. Po co Ci w benzynie Euro6???
Propaganda- YouTube
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.youtube.com