• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klienci - ciekawe cytaty

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Dziewiąta rano telefon ...
Panie kupiłem silnik i czy może go Pan uruchomić na podłodze ? Pytam o co mu chodzi a facet że chodzi mu żeby go odpalić przed zamontowaniem bo chciał sprawdzić czy jest dobry bo jak kupował to nie zapalili bo coś tam wymontowali ... tłumacze mu ze trzeba instalacje zrobić i na co kompletnie nie mam ochoty a delikwent że w internecie pisali że odpalali ale on się nie zna .. a i jeszcze może serwis mu coś tam zrobi no i komputer ma luzem. no witki mi opadły ... Rozmowa gorzej niż z blondynką
może gość starej daty :) kiedyś silniki disla odpalały na palecie

... i chce się sikać :D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
no tak tyle mycia na raz ... :D a madrzy ludzie żyją w brudzie ...;)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No dziś zadzwonił raz jeszcze namawiając mnie do zrobienia jeża instalacji i odpaleniu na podłodze bo ma sterownik . nie będę komentował powiedziałem ze się nie podejmuje może jakiś nawiedzony się znajdzie ? A 5 to za mało bo to automat ....;)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Policzyć mu godzinówkę i od razu zrezygnuje :)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
no też mu powiedziałem ze tydzien roboty ale nie odpuszcza

Kuba-majster

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Wrocław
Dzwoni gość i pyta o wymianę sprzęgła pod koniec rozmowy mówi " Panowie ale przyłożycie się bo ja jestem z policji"
A szef do niego "Policjantom i cyganom nie naprawiamy samochodów dziękuję do widzenia "
Myślałem że padnę ze śmiechu. Później zapytałem dlaczego tak robi to odpowiedział że i policjant i cygan to taki sam oszust. :)

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
zwykle mawiam w kwestiach internetowych, że proszę jechać do tych co tak gadali;]

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
197
Miasto
Lublin
Dzisiaj Pani przyjechała VW Up na wymianę kół, wyciągnełem ładne felgi 14 cali z zimówkami z bagażnika, wrzuciłem na wyważarkę, robię 4 koło a Pani do mnie czy długo to jeszcze zajmie bo już zmarzła, a mi kopara opadła bo ledwo wjchałem na podnośnik wyrzuciłem koła i wyważyłem a ona mówi że zmarzła po 10min :O Myślałem że wyjde z siebie i stane obok z myślą (a ja to mogę robić?) ale zrewanżowałem się kulturalnie i dłużej ściągałem letnie i zakładałem te zimówki :)

Do góry Bottom