• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klienci - ciekawe cytaty

Katje

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
marki
Dzisiaj Pani przyjechała VW Up na wymianę kół, wyciągnełem ładne felgi 14 cali z zimówkami z bagażnika, wrzuciłem na wyważarkę, robię 4 koło a Pani do mnie czy długo to jeszcze zajmie bo już zmarzła, a mi kopara opadła bo ledwo wjchałem na podnośnik wyrzuciłem koła i wyważyłem a ona mówi że zmarzła po 10min :O Myślałem że wyjde z siebie i stane obok z myślą (a ja to mogę robić?) ale zrewanżowałem się kulturalnie i dłużej ściągałem letnie i zakładałem te zimówki :)
Hehe to tak jak na światłach ktoś na ciebie trąbi to gasisz silnik

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
ale nikt nie wrzucil w temat :/Uwaga!!!!!--------------BO JA CZYTAŁEM----------termostat mi się otwiera jak słysze,serio.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A telefon ... panie mi stanął ... wtedy zapytałem to chyba dobrze jak jeszcze staje nie ?

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
197
Miasto
Lublin
w tym rzecz że to była babka 60+ w płaszczu i berecie :D

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
To ja mam lepsze jakieś 3 Max 4 msc temu kiedy dorabialem w drugim warsztacie przyjechała typowa blond żyleta piękna dziewczyna jako ze moje stanowisko bylo blisko hali ze ścieżka diagnostyczną podeszła do mnie i mowi :
-Dzień dobry.. (ja sie odwracam patrzę aż nogi zmiękły)
-dzień dobry
-bo ja przyjechałam na przegląd
Ja nie wiele myśląc
-ale czego?
A ta biedna dziewczyna z rumiencem na twarzy odpowiada
- nooo... nie mnie...
aż mi klucz upadł... ale co by zrobił jak by powiedziała ze trzeba jej podwozie obejrzeć?

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
No nie wiem.... wolal bym gdyby tak powiedziała w moim warsztaciku

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
w kwestii klientek zwykle z uśmiechem zapraszamy na podnośnik by sprawdzić zawieszenie.....;]

W kwestii trąbiących tam mnie instruktor nauczył. Należy wyłączyć silnik, zapalić awaryjne, niespiesznie obejść samochód sprawdzając czy wszystko na miejscu a gdy już pali si ę czerwone podejść do delikwenta i zapytać się czy coś nie tak z moim autem;] Działa. Nawet policjanta tak kiedyś przetrzymałem;]

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A tak zrobiła kiedyś koleżanka , przejechała na czerwonym zatrzymana przez policje udała roztrzęsioną i kazała mu maskę otwierać ze awaria i okropnie sie wystraszyła tak został zakręcony ze zapomniał o wykroczeniu.

Marcin3881

Gaduła
Punktów
12
Miasto
Września
u znajomego blacharza przy odbiorze auta:
Klient: jak poskładam i sprzedam to auto to się rozliczymy Ok?...
Blacharz No już Hu. niech Ci będzie

Katje

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
marki
Coś w tym jest. Mój znajomy stwierdził, że na dziurach trzeba zapieprzać, żeby nad nimi przelatywać.

Do góry Bottom