• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Koło dwumasowe do Passata 2,0 TDI 140 KM kupię

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
Kupię najlepiej nowe,lub po regeneracji z gwarancją koło dwumasoe do Passata 2,0 TDI 140 KM,najchętniej z Poznania i najlepiej z wymiaą jakby było to możliwe.

michał żynis

Bywalec
Punktów
5
Kupię najlepiej nowe,lub po regeneracji z gwarancją koło dwumasoe do Passata 2,0 TDI 140 KM,najchętniej z Poznania i najlepiej z wymiaą jakby było to możliwe.
Witam

sachs nr kat 2294 000 113 - cena 1060, paczka pobraniowa 12
LUK 415 0431 10 - cena 1010zł - paczka pobraniowa 12zł

Pzdr
MOTOBAJ.PL

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
Sorry,myślałem,że może ktos ma niepotrzebne,bo taniej kupię te koła w Inter Carsie.Może komuś zostało,bo mam dziadka takiego poczciwotę,który kasą nie grzeszy,a samochód to jedyna jego jeszcze pasja,która utrzymuje go przy życiu.Trzeba będzie chyba mu regeneracji szukać,a wymianę zrobię mu za free,a autko dosta po bracie w spadku,ale jak wiemy jest to model kasożerny.

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
To niech to sprzeda a za pieniadze z tego auta kupi sobie cos starszego i dobrego, i kasy mu zostanie, zal ci jest staruszka to mu odradz tego auta bo wiesz jak sie pier... 2.0tdi :)

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
Koledzy,jak bym mógł,to już dawno -rok temu próbowałem,ale to jest relikt po bracie,fajny,zadbany,wypasiony,ale niestety nie dla emeryta.Dokładniejszych danych nie piszę,bo kto wie kto to czyta,bo gościu nie ma nawet na AC,nawet na parking strzeżony,dobrze,że to nie Audi.Dla niego to widzę super W124,ale tak za połowę kasy,to by było cacko.A części,grosze,no ale po co w tym aucie w dobrej kondycji części :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
:cool: wsółczucia, kto miękkie serce musi mieć ... dużo wolego czasu, albo jakos tak

Do góry Bottom