Tam jest silnik bezszczotkowy za tę kasę?Narazie zapieprzają i nie ma zmiłujpóki na gwarancji to trzeba 200% z nich wyciskac
No i klucz za 300 zł to praktycznie na wulkanizacji w dwa dni na siebie zarobi![]()
NieeTam jest silnik bezszczotkowy za tę kasę?
Znowu 920nm w dewalt to za dużo.te z lidla za chwile pójdą w odstawke, bo 400Nm to troche mało.

Jak wyczujesz sprzęt to i 6 śrubkę wkręcisz bez zerwania gwintu.Znowu 920nm w dewalt to za dużo.![]()
też kupiłem mocniejszy, który miał być używany: jak słabszy nie dawałby rady, a w praktyce używa się tego mocniejszego, bo i szybciej i mniejsze zużycie powietrza. bo tam gdzie słabszym stukasz jedną śrube, to mocniejszym masz już odkręcone całe koło.Znowu 920nm w dewalt to za dużo.![]()
Uff...długo Cię szukałem ale uznałem że muszę odpowiedzieć na tego posta bo (przynajmniej mnie) wprowadzasz w błąd.Jakis czas temu szukałem kompresora i ten post zdecydował że na starcie odrzuciłem Gudepol który początkowo był moim faworytem.Praktycznie w dniu zakupu nowego kompresora dowiedziałem się że siedziba firmy Gudepol jest dość blisko mnie (w Legnicy) więc postanowiłem przejechać te kilkadziesiąt kilometrów i przekonać się sam jak to jest z tym Gudepol.Na miejscu okazało się że Gudepol to nadal pompa ABAC, zbiornik jest też Włoski, firmy nie pamiętam ale przymierzam się do nagrania testu tego kompresora bo szukałem takiego filmiku na YT i nie znalazłem a uważam że byłby pomocny.Do sedna.Kompresor dostałem od ręki w dużo lepszej cenie niż ta z Allegro czy u mojego lakalnego dystrybutora.Smiga u mnie od kilku tygodni i jestem z niego naprawdę zadowolony.Dobicie w moim starym ABAC trwało kilka ładnych min. Teraz to dosłownie kilkanaście sec.Tak więc nie wiem co pokazywał Ci "pan że sklepu" ale Gudepol to z pewnością nie "tajwańskie gówno"Byłem dziś w sklepie i słuchajcie wybór padł jednak na coś innego. Wziął bym Gudepola ale gość który chyba o sprężarkach wie wszystko i zębby na nich pozjadał powiedział że tak, Gudepol generalnie do jesieni 2019r był bardzo dobry. Ale jesienią 2019r coś się u nich popsuło. ABAC już z nimi rozwiązał umowę, nie biorą pomp od nich. Teraz montują jakieś gówno z plastikową obudową. Nawet mi pokazywał bo sam prywatnie miał gudepola z 2018r i ten który jest dziś. Widać różnicę. Nie wiadomo co to za pompa bo nie ma firmy na niej. Mówi że podejrzewam że to jakieś tajwańskie gówno.