Pewnie znasz temat ? mąż podobnie zrobił??![]()

boi sie przynac albo wstydzihe he, pewnie tak![]()
To jeszcze zainwestuj w myjkę parową - Optima albo jakaś inna i odpowiednie do tego kosmetyki i może faktycznie to będzie dobry interes.Możecie polecić jakiś fajny preparat do skóry który zostawi zapach skóry?
Panowie mam pewien pomysł na dorobienie w warsztacie. Amatorsko zawsze lubiłem się zajmować kosmetyką aut i tak sobie pomyślałem, czy to nie dobry pomysł aby rozszerzyć działalność na jakiś lekki detaling? Warsztat mam czysty i schludny, teraz głównie robimy wymianę oleju, wymianę opon + prostą mechanikę i tak sobie mysle, ze może byłaby czesc klientów ktorzy chcą zrobić jakąś naprawę a przy okazji zosstawić samochód na odswiezenie? Pieniądze są z tego całkiem niezłe.[/QUO
Możecie polecić jakiś fajny preparat do skóry który zostawi zapach skóry?
Panowie mam pewien pomysł na dorobienie w warsztacie. Amatorsko zawsze lubiłem się zajmować kosmetyką aut i tak sobie pomyślałem, czy to nie dobry pomysł aby rozszerzyć działalność na jakiś lekki detaling? Warsztat mam czysty i schludny, teraz głównie robimy wymianę oleju, wymianę opon + prostą mechanikę i tak sobie mysle, ze może byłaby czesc klientów ktorzy chcą zrobić jakąś naprawę a przy okazji zosstawić samochód na odswiezenie? Pieniądze są z tego całkiem niezłe.

Ja od kiedy zacząłem myć moje autko szamponem już nigdy w życiu nie zamieniłbym tego na nic innego, Ludwika nie używałem i nawet nie chce, nie wydaje mi się to najlepszym pomysłem dla naszej karoserii ... no ale kto komu zabroniNie wiem, czy to żart z tym Ludwikiem czy nie ale kusi mnie, żeby przetestowaćD
Chetnie dowiem się jakie firmy kosmetyków polecacie. A w szczególności coś do czyszczenia tapicerki. Albo jakieś dobre czarnidłoCzym pielęgnujęcie swoje auta? Jak czesto woskujecie? Uzywacie czarnidla do opon?
Podawajcie swoje sposoby na konserwacje auta![]()