• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Marsz niepodleglosci.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Podam wam przyklad. Byl biznesmen a nie dziady jak wy czy ja. 200 tirow mial. Kupil 6 cystern ktore staly na placu. Obracal fakturami na paliwa. CBS juz go obserwowalo. Poszedl pazerny fiut dalej. Wzial kilkanascie zestawow ciagnik plus naczepa w leasing i sprzedal ruskim a zglosil kradziez. Jeden ciagnik zlapali na czechach i sprawa sie rypla. Aresztowali go. Zabrali wszystko i rodzinie tez. Siedzi w Siedlcach w wiezieniu. 3 razy ruskie juz probowali ga zabic w wiezieniu z obawy ze bedzie sypal. Tak ze lepiej byc uczciwym. Opowiadał mi to kolega ktory jest w zrzeszeniu transportu ciezkiego.

Każdemu ktory kreci faktury zajrza do du..y

podobno faktów nie oglądasz. a co Ty sądzisz?
Podpuche robisz.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
słyszałeś gdzieś, żeby ktoś z innej partii niż pis, powiedział o swoich oponentach politycznych, czy ludziach ich niepopierających, że są zdrajcami i wrogami narodu?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

nie aż tak.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
A ja dzisiaj miałem okazję podać dłoń, jednemu koledze z tego forum i kto wie, może też kiedyś zostanie kimś ważnym :) ale rękę już umyłem :D

Ostatnia edycja:

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
niby nic, ale ja jakbym dostał serdeczny uścisk dłoni pewnego popularnego jutubera to czułbym się lepszy lepszym mechanikiem jakby wstał rano to czułbym sie jakoś namoszczony oświecony wiedzą i chyba tak czuje przestałbym oszukiwać klientów

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
ps: haha to może zamiast jutuberowi to tobie Tommi podam dłoń i będzie ten sam efekt;D

nie zabraniaj mi wybierać zawodowych idoli.... nie che sie czuć urozaony a pozatym mniejszosc ma swoje prawa chce marszu...

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
proszę Ciebie to że wyczułęś ironie to nie znaczy że masz działać na nerwy
spójrz na zegarek
ja pije piwko pełen luz nie che psuć sobie nastroju
PS: udław się:)

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom