Witam ktoś z was używa takiego sprzętu? Da się tym coś zrobić czy tylko zbędne wydawanie kasy? https://allegro.pl/zestaw-wymiany-p..._unit_id=90619138-11e9-46b3-8e7d-59554e2affc8
Też mam taki pistolet ze zbiornikiem i stwierdziłem że chyba jestem za głupi do obsługi tej technologii rodem z NASApomijając to jest sens kupować czy zbędny bajer dodam że kiedyś kupiłem ten pistolet pneumatyczny do odpowietrzania niestety nie dało się tym nic odpowietrzyć i nie wiem jak z tym

Ja mój dołożyłem na półkę i co jakoś czas ktoś z nas stwierdza "a spróbuję, może się uda". Jeszcze nikomu się nie udałodaj spokój u mnie cały czas zasysał powietrze nie wiadomo o co chodzi, ja swój oddałem do sklepu

No to akurat może być ok, bo jednak dajesz ciśnienie od zbiorniczka przez cały układ, a nie zasysasz powietrze nie wiadomo skąddlatego mam obawy czy to urządzenie jest warte swojej ceny

a za sprzęt sobie liczą kilka ładnych tałzenów 

zasysa powietrze z popuszczonego odpowietrznika. dlatego maszynka działająca jak wysysarka, jest do dupy. własnie, wysysarką można zrobić to samo. i zawsze niestety pociągnie powietrze przez gwint odpowietrznika...daj spokój u mnie cały czas zasysał powietrze nie wiadomo o co chodzi