Za chwilę będzie sprzęt kosztował tyle co cdif3 . Każdy chwali a .... robi. Kiedyś kosztował 80 zł.. .pozniej 150 ....jeszcze później 450 .... dzisiaj ile? Siano tylko siano ... Tak z resztą jak inny uniwersalny sprzęt . W przyszłym roku wprowadza abonament. I tyle
Powiedz mi co to urządzenie robi więcej od takiego launcza Easy diaga za 900 zł. Launch przy tym .... wymiata. Ktoś tu się chce dorobić szybko podnosząc cenę. Mnie ten tester nawet nie interesuje i to nie oczerniam ale sam fakt mówi za siebie . A będzie jeszcze gorzej . Poczekamy kilka lat.... tester będzie kosztował 8000 a podlacz3nie za Free ! Bo do tego "wy " garazowce udoskonalacie w swoich zajebistych garażach. Mądrzejszy od kopernika quwa
Po tych wypowiedziach widać kto robi za free. Jeżeli dla kolegi z wlkp koszmarem jest cena 1700zł , to świadczy o jego poziomie usług, za które nikt nie chce jemu zapłacić godziwych pieniążków. Ja uważam, że ten sprzęt ma, nie dobrą cenę w stosunku do możliwości, ale wspaniałą cenę.
Jeżeli ktoś ciągnie biznes na nielegalnych chińczykach, to dla niego każda cena ,czy abonament legalnego sprzętu będzie koszmarem.
Proponuje takie wypowiedzi ignorować, ponieważ są poniżej podstawowego poziomu IQ jakie powinien posiadać mechanik samochodów.
Wracając do tematu, każdy program ma jakieś niedobory. Czasami ten za 8tyś. ma błędy a ten za 2tyś działa w konkretnej marce i modelu lepiej od tego za 8tyś. Niestety , ale jak nie stać nas na serwisówki, to musimy mieć kilka uniwersalnych sprzętów. Oby więcej było takich za 2 tysiące.
Trzeba uczciwie napisać, że ceny i tak w ostatnim czasie mocno spadły. Taki DS150 kosztował niedawno w wersji Cars z rocznym abonamentem ponad 12 tysięcy a teraz już można go zakupić za 8 tysięcy. Myślę, że gdyby firma Delphi miała taką ofertę za 5tyś zł , to nikt by nie kupował chińskich podróbek. Oczywiście oprócz kolegi
lukkiwlkp 
Dodam, że ja mam Maxi na tablecie z win 10 i sobie chwalę takie rozwiązanie. Oczywiście pewnym mankamentem jest przewijanie ekranu tylko suwakami, ale zgłosiłem ten problem i może wprowadzą przewijanie ekranu łapiąc myszką za odpowiednie pole ekranu. Jest to bardziej precyzyjne i łatwiejsze przy obsłudze palcem. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych.