marcin www
SuperMechanior
- Punktów
- 32
Maxi ecu z racji ceny i legalnosci lezy na widocznym miejscu w warsztacie np. A o niebo lepsze dedykowane siedza ukryty. A juz easydiaga to mozna ukryc w jednej kieszeni spodni.

Ale się uśmiałem. Przepraszam panie techu kulturalny, jom chłop ze wsi, burok tak zwany, nie znum sie na kurturze ani na łortografi.Dla ciebie to mogę być na Pan a nie ,,kolo".
Nie śmieszne. Też jestem ze wsi. Ale to nie wynika z pochodzenia tylko wykształceniaAle się uśmiałem. Przepraszam panie techu kulturalny, jom chłop ze wsi, burok tak zwany, nie znum sie na kurturze ani na łortografi.

O ja też ze wsi - i tak patrząc na poslice z Ostrejmęki - professor - jedno jest pewne : nie pomogą doktoraty , kiedy człowiek chamowaty...
Za cieńcy w uszach są. Coś nie wyjdzie i znowu zmienią nazwę i dalej będą wciskać shit.
Posiadam od niedawna Maxiecu . Kupiłem licencję na grupę Vag . Używam tylko prywatnie , nie zarobkowo . Dopiero poznaje ten program . Nie jestem fachowcem w te klocki , mechanikę lubię i co mogę to naprawię , jeśli nie , to proszę mądrzejszych o pomoc. Oszczędzam przez to trochę grosza , a o satysfakcji że coś naprawiło się samemu już nie wspomnę . Obsługa takich programów nie jest dla mnie taka prosta , staram się nauczyć. Ile razy potrzebowałem pomocy od techników Maxiecu to zawsze ją otrzymałem . Zgłaszałem problem z prośbą o pomoc i mailowo dostawałem instrukcje krok po kroku. Moje pytania mogły być banalne dla fachowców z ME ale zawsze mi cierpliwie pomagali i nigdy nie odwrócili się plecami. Raz odpisywali od razu , nieraz z opóźnieniem małym ,ale ja nie jestem pępkiem świata , oni pomagają na okrągło wielu takim amatorom jak ja. Dla tego pochwalam całą ekipę z Maxiecu pana Marcina , Mariusza i wszystkich . Polecam ten program oraz współpracę z nimi. Nie myślcie że promuję ich i że łączy mnie z ME jakiś układ tak nie jest . Po prostu szanuję ich ciężką robotę. Wielki szacun dla Maxiecu.Myślałem że usłyszę na tym forum takie pytania. Nie mogłam wypalić DPF w .. co zrobić ? - Czy możecie dodać kodowanie wtrysków w.. ? - Nie podoba mi się w MaxiEcu to... Możecie zmienić?![]()
Dlatego się dziś zarejestrowałeś aby nam o tym powiedziec? A kolega z MaxiEcu pisał, że nie maja naganiaczy. A tu takie kwiatki w drugim poście bo pierwszy to powitanie.Dlatego pochwalam całą ekipę z Maxiecu pana Marcina , Mariusza i wszystkich .
Przecież masz wspaniały kontakt z producentem a szukasz pomocy na forum.Jest może ktoś z okolic Zabrza , kto używa Maxiecu i chciałby sprzedać trochę wiedzy?
Tekst zawiera lokowanie produktu.
Kodowanie wizualizacji czujników parkowania w c5 mk2 zapomnij ze zrobisz to lexia ale pp2000 opierdzieli w 2 min. Nie ma ideału ja mam 4 laptopy kubel kabli wszystko do kup sie uzupełniaZa cieńcy w uszach są. Coś nie wyjdzie i znowu zmienią nazwę i dalej będą wciskać shit.
MaxiEcu też nie zrobiszKodowanie wizualizacji czujników parkowania w c5 mk2 zapomnij ze zrobisz to lexia ale pp2000 opierdzieli w 2 min. Nie ma ideału ja mam 4 laptopy kubel kabli wszystko do kup sie uzupełnia