• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

MaxiEcu- porada

marcin www

SuperMechanior
Punktów
32
Maxi ecu z racji ceny i legalnosci lezy na widocznym miejscu w warsztacie np. A o niebo lepsze dedykowane siedza ukryty. A juz easydiaga to mozna ukryc w jednej kieszeni spodni.:)

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Ale się uśmiałem. Przepraszam panie techu kulturalny, jom chłop ze wsi, burok tak zwany, nie znum sie na kurturze ani na łortografi.
Nie śmieszne. Też jestem ze wsi. Ale to nie wynika z pochodzenia tylko wykształcenia ;)

marcin www

SuperMechanior
Punktów
32
Tu sporo ludzi ze wsi ale nie mozna dyskryminowac ludzi z miasta tylko ze sa z miasta.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Dobra pany tu nie o to się rozchodzi, toć o MaxiEcu nam chodzi, tylko Miodek niepotrzebnie się wpier...ił między wódkę a zakąskę.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
A ja chciałbym być na tak bo to masz rodzimy produkt a Polskie produkty trzeba wspierać. Tylko jak na razie jestem troszkę zniesmaczony. Może chłopaki z ME wezmą to sobie do serca i coś z tym zrobią, pożyjemy zobaczymy. Sprawdzę jeszcze czy jakiegoś ortografa nie strzeliłem bo znowu techu, sorry, pan techu mi wytknie.

marcin www

SuperMechanior
Punktów
32
Chinczycy w launchu skopiowali kilka innych programow. Niech maxiecu skopiuje launcha

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
O ja też ze wsi - i tak patrząc na poslice z Ostrejmęki - professor - jedno jest pewne : nie pomogą doktoraty , kiedy człowiek chamowaty...

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
Za cieńcy w uszach są. Coś nie wyjdzie i znowu zmienią nazwę i dalej będą wciskać shit.

Dajmy im szansę nie ma ludzi idealnych. Ja też na razie jestem na nie ale może się to zmieni. Pomysł z pobieraniem programu z indywidualnego konta pozwoli ograniczyć piractwo,wtedy więcej kasy trafia do firmy i łatwiej znaleźć nieuczciwego kupującego. Trzeba jednak przywrócić nadszarpniętą reputację a to trochę potrwa. Renomę firmy buduje się latami burzy jednym głupim posunięciem.

cerat

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zabrze
Myślałem że usłyszę na tym forum takie pytania. Nie mogłam wypalić DPF w .. co zrobić ? - Czy możecie dodać kodowanie wtrysków w.. ? - Nie podoba mi się w MaxiEcu to... Możecie zmienić? ;)
Posiadam od niedawna Maxiecu . Kupiłem licencję na grupę Vag . Używam tylko prywatnie , nie zarobkowo . Dopiero poznaje ten program . Nie jestem fachowcem w te klocki , mechanikę lubię i co mogę to naprawię , jeśli nie , to proszę mądrzejszych o pomoc. Oszczędzam przez to trochę grosza , a o satysfakcji że coś naprawiło się samemu już nie wspomnę . Obsługa takich programów nie jest dla mnie taka prosta , staram się nauczyć. Ile razy potrzebowałem pomocy od techników Maxiecu to zawsze ją otrzymałem . Zgłaszałem problem z prośbą o pomoc i mailowo dostawałem instrukcje krok po kroku. Moje pytania mogły być banalne dla fachowców z ME ale zawsze mi cierpliwie pomagali i nigdy nie odwrócili się plecami. Raz odpisywali od razu , nieraz z opóźnieniem małym ,ale ja nie jestem pępkiem świata , oni pomagają na okrągło wielu takim amatorom jak ja. Dla tego pochwalam całą ekipę z Maxiecu pana Marcina , Mariusza i wszystkich . Polecam ten program oraz współpracę z nimi. Nie myślcie że promuję ich i że łączy mnie z ME jakiś układ tak nie jest . Po prostu szanuję ich ciężką robotę. Wielki szacun dla Maxiecu.

Ostatnia edycja:

cerat

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zabrze
Jest może ktoś z okolic Zabrza , kto używa Maxiecu i chciałby sprzedać trochę wiedzy?

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
Dlatego pochwalam całą ekipę z Maxiecu pana Marcina , Mariusza i wszystkich .
Dlatego się dziś zarejestrowałeś aby nam o tym powiedziec? A kolega z MaxiEcu pisał, że nie maja naganiaczy. A tu takie kwiatki w drugim poście bo pierwszy to powitanie.:p
Jest może ktoś z okolic Zabrza , kto używa Maxiecu i chciałby sprzedać trochę wiedzy?
Przecież masz wspaniały kontakt z producentem a szukasz pomocy na forum.;) Tekst zawiera lokowanie produktu.:)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Za cieńcy w uszach są. Coś nie wyjdzie i znowu zmienią nazwę i dalej będą wciskać shit.
Kodowanie wizualizacji czujników parkowania w c5 mk2 zapomnij ze zrobisz to lexia ale pp2000 opierdzieli w 2 min. Nie ma ideału ja mam 4 laptopy kubel kabli wszystko do kup sie uzupełnia

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
Kodowanie wizualizacji czujników parkowania w c5 mk2 zapomnij ze zrobisz to lexia ale pp2000 opierdzieli w 2 min. Nie ma ideału ja mam 4 laptopy kubel kabli wszystko do kup sie uzupełnia
MaxiEcu też nie zrobisz
Lexia to taki skrót myślowy jeśli chodzi o głowicę. Teraz na topce jest diagbox który zawiera i lexie i PP2000.

Do góry Bottom