Chłopie, ja w warsztacie to się już gubię czasem ze sprzętami... Co mam czego nie mam. Do programu za te pieniądze, i co robi, to twórcy powinieneś obiad postawić. Choć by za samo osiowanie proxy... Bo połowa testerów sobie z tym nie radzi...Skoro w alfaobd i multiecuscan jest, to powinno być dostępne.
Nim więcej funkcji, tym mniej rozdrabniania się w programach interfejsach i przejściowkach.
Dziękuje, skorzystam.Od miesiąca można wymieniać ELM na MaxiEcu (poprzednio MPM-COM) Wejdź na stronę www.maxiecu.com , procedura jest opisana w aktualnościach. Również możesz kontaktować się przez konto użytkownika, tam jest formularz wymiany.
Mienia zapytywujesz czy Maxsaecu? Zaloguj się na konto i w Dowland trza wejść, potem pierwszy od góry.dzień dobry - Panie, gdzie jest w zakładce pobranie aktualizacji ?
Aktualizacje pobieramy z konta użytkownika, na www.maxiecu.eu.dzień dobry - Panie, gdzie jest w zakładce pobranie aktualizacji ?
Tak, proszę skontaktować się z działem sprzedaży: shop@maxiecu.comPosiadam mpm-coma. Ale jest to jedna z pierwszych wersji. Czy mogę liczyć na wymianę? Lub na jakiś rabat na przejściówkę?