MaxiEcu
Bywalec
- Punktów
- 11
O widzę że kolega normalnie potrafi pisać. Jak pisałem wcześniej, możliwości rozwoju MaxTest na ELM się skończyły, kontaktowaliśmy się z firmą www.elmelectronics.com, chcieliśmy im pomóc w napisaniu nowego firware do ELM 327 ale nie byli zainteresowani, musieliśmy skonstruować własny interfejs. Tak się dzieje w branży IT że za nowe wersje oprogramowania lub gier trzeba zapłacić, a firma która chce być na pewnym poziomie musi mieć fundusze na rozwój. Nie zapomniałem o użytkownikach ELM, w przygotowaniu jest nowy serwis https://maxielm.pl, na ukończeniu wersja na Android. Tak będzie to wyglądać:To nie jest hate, tylko opisanie całej prawdy jaka zaistniała z oprogramowaniem Mari i z zakupem grupowym, jak to ludzie po zakupie grupowym zostali z bezużytecznym skanerem obd, bo do jakiejkolwiek użyteczności trzeba było później dopłacać i do programu i do interfejsu.
Użytkownicy z zakupu zbiorowego będą mogli pobrać tę wersję za darmo.
Nie jestem tu po to, żeby naganiać, wystarczająco dużo sprzedajemy w Europie.
Jestem tu, bo chcę zobaczyć jakie są oczekiwania użytkowników, i sprostować niektóre błędne informacje. Nigdy nie było i nie będzie, tak zwanych naganiaczy. Przykro mi że niektórzy z was, tak ban- ujecie bogu ducha winnych użytkowników MaxiEcu. To już pozostawiam waszej ocenie.

.