• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

MaxiEcu- porada

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
to tak jak z samochodem tym dojedziesz i tym dojedziesz ale jak

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Mówmy o kraju gdzie dobre 70% osób jedzie do tej pory na ryżowym delphi i vcds 12.12 ... za 50 USD , a Ty wyskakujesz z misją na Marsa za 26 000 pln ów ...

:D

Tutaj za 2 tys masz legal i generalnie aktualizacje ... plus nawet jakieś tam kluczyki koduje ?
Nie miałem tego, ale z tego co widziałem to chyba daje radę.

Miała być jakaś promocja, czy coś. :> coś się nie doczekaliśmy :D

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Jak komu pasuje niech se kupuje ale to JAKIEŚ TAM robi różnice no 26 tyś to naprawde drogo przeciętny janusz tego nie kupi bo klijent nie chce płacić bo na ryżu podpięcie tyle a pan chcesz tyle mam TEXE idc4 i i taki rs920 no to texa to texa tylko aktualki drogie mam 50 wersje a teraz jest IDC5 i coś koło 80 wersji no cena jak mówisz zaporowa ale ten RS np fiata kiepsko japońce dupy nie urywa zato trzaska niemce i fordziki kapitalnie i to te najnowsze francuzy jako tako a z tymi starszymi poniżej 2007 r to wszystkie jako tako albo kiepsko no to taki MAXI podejrzewam że dupy nie urywa co z tego że cena dobra

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Na testy z miłą chęcią bym go wziął i porównał z launchem x431, mówię o maxi ecu.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
myśle że ten X431 leje go pod każdym względem tylko trzeba angielski znać

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
x431 też ma swoje fochy, ale fakt "trochę" robi.
Nie porównamy, nie dowiemy się.

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
To do uzupełnienia launcha i cidifa2 polecił byś? Ojciec czegoś szuka bo w launchu tłumaczenie mu przeszkadza.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Ojciec czegoś szuka bo w launchu tłumaczenie mu przeszkadza.
Jeśli o to chodzi to na pewno będzie zadowolony. Weź sobie na próbę jakąś markę i zobaczysz. Jak się spodoba kupisz resztę.
Jak mi się trochę uzbiera to wstawię tutaj co i jak robi. I żeby nie było tak słodko, minusy też są :)

MaxiEcu

Bywalec
Punktów
11
Witam wszystkich użytkowników i zainteresowanych.
Jest już nowy interfejs MaxiEcu czwartej generacji.
W przyszłym tygodniu na koncie użytkownika MaxiEcu podamy cenę dla zainteresowanych wymiana interfejsu na nowy. Cena z pewnością nie przekroczy 200zł. Miłego weekendu :)

Bez kabla, ma wbudowane WiFi i Bluetooth.

Ostatnia edycja:

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Na początku pomyślałem że to korek analny:D, tak powoli zdjęcie się otwierało.

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Jeśli o to chodzi to na pewno będzie zadowolony. Weź sobie na próbę jakąś markę i zobaczysz. Jak się spodoba kupisz resztę.
Jak mi się trochę uzbiera to wstawię tutaj co i jak robi. I żeby nie było tak słodko, minusy też są :)
Nie znam programu który robił by wszystko .

bss2

SuperMechanior
Punktów
27
Miasto
polska
Będą jakieś ograniczenia przy wymianie np ful czy kilka marek??

Studio Art-BI

Uczestnik
Punktów
13
Miasto
Dębno
Nie miałem okazji nawet takim czymś diagnozować podejrzewam że to jakiś szajs w wypowiedzi tak to wynika jak nie wydasz ze 20 000zł na sprzęt to nic z takiego nie będzie

Gratuluje intelektu i "wysokiego IQ" , szczególnie "podejrzewam że to jakiś szajs" . Podejrzany , to jeszcze nie skazany.

Posiadam DS150, TEXA, i to dopiero jest szajs, biorąc pod uwagę kasę jaką płacimy za ten sprzęt(+aktualizacje). Rozumiem, że mogą być niedoskonałości w sprzęcie za 2000zł, ale za 20000zł nie pwowinno ich być. Pisząc niedoskonałości nie mam na myśli, że interfejs czegoś nie robi i nie ma tego w ofercie, ale takie, które na papierze są oferowane, że wykonuje, a w rzeczywistości lipa. Maxiecu robi w niektórych markach takie rzeczy o których DS150 i texa mogą sobie pomarzyć. Żałuję zakupu DS150 i Texy a nie żałuję zakupu Maxiecu. Takie są moje odczucia. Jedyny plus Texy i DS150, to jest fakt , że robią więcej nowszych modeli niż Maxiecu. Takich do 3-5 lat. Ale ile takich trafia do naszych warsztatów? Góra 5 %.

Pozdrawiam.

Do góry Bottom