nie obsługuje mojej 211 potrafi jakieś błędy odczytać,
Tzn. nie zgadza sie z opisem z tej strony:
https://maxiecu.com/en/products/functionality-search/?
Dla mnie sam fakt, ze mozesz sobie sprawdzic co to robi w taki sposob to juz jakis plus, bo wiele firm takiej mozliwosci nie daje, przynajmniej nie az tak szczegolowo. Natomiast jezeli to jest tam wpisane, bo jest wpisane, a potem wychodzi ze nie dziala cos co ma dzialac to slabo.
Ja sie tym rano bawilem z Masterem 67blacha i pierwsze wrazenie jest dosc pozytywne.
Zaczne od tego co mi sie nie podoba na dzien dobry:
Nie ma auto Vin, wiec "na pierwszy strzal" dla mnie odpada, poza tym ksztalt glowicy - no nie wiem czy to wszedzie wejdzie, ale od czego sa przedluzki obd. Brak mozliwosci zmiany tla z zielonego - zdecydowanie wole biale tak jak w innych programach, chyba ze jeszcze tego nie odkrylem. Moge zmienic czcionke biala/czarna.
Na plus ze mimo ze to moze 30 minut uzywalem to jest calkiem intuicyjnie, wiec mysle ze bym szybko zalapal. Pomogl mi namierzyc wtyczke do wymiany, ktora ktos przede mna uszkodzil i parametry ktore sprawdzalem sie poki co pokrywaja bez jakis bzdur.
Zobaczymy, fura sie laduje bo klient wyjezdzil do zera baterie, wiec bede sie tym dalej bawil. Z tego co widzialem sa actuators i mozna rowniez cos skonfigurowac (np hill start - podobno), wiec wg mnie niezle o ile to bedzie dzialac. Nie omieszkam sprawdzic.
Prawdziwy test - jezeli bede mial czas - bedzie kiedy do garazu wjedzie Zoe, bo w terenie tego sprawdzac nie bede, a dostalem to dlatego ze klient nie umial namierzyc usterki. Chce sie przekonac czy to interfejs na ktory zwalal wine, czy moze jednak on nie jest taki sprytny jak mu sie wydawalo.
Oczywiscie to nie jest sprzet, ktorego bede na codzien uzywal, ale jak jest pod reka to czemu sie nie pobawic chwile.