WITAM.MAM PYTANIE.CZY WYMIANA WARIATORA W MEGANE 2 1,6 BENZYNA JEST DROGIE I CZY MOZNA TO ZROBIC DOMOWYM SPOSOBEM? POZDRAWIAM
DLACZEGO NA KAZDYM FORUM ZNAJDZIE SIE JAKIS DEBIL?To jest forum mechanikow, na dzien dobry to wylacz Caps Lock tu sie nie krzyczy na nas
Probuj moze Ci sie uda![]()
SORRY, MOJA UWAGA NIE BYLA DO CIEBIE,DOTYCZYLA JERRYG1,A TOBIE BARDZO DZIEKUJE.Rysiek, daj se na luz. Nie ogarniesz tego w garazu i tyle w temacie, chociaz ja Ci kibicuje bo moze jakis kolega po fachu dobrze Cie walnie po kieszeni za zrobienie glowicy. Przynamniej mam taka nadzieje ze spie* to koncertowo i wyjdzie Cie z glowica ze 2,5 kola
Nie zebym byl zlosliwy ale my debile tak mamy.
To forum mechaników a nie szopopapraczy.DLACZEGO NA KAZDYM FORUM ZNAJDZIE SIE JAKIS DEBIL?
No właśnie nie wiem dlaczego tacy tu przychodzą i myslą że jak maja śrubokręt i młotek to naprawiąDLACZEGO NA KAZDYM FORUM ZNAJDZIE SIE JAKIS DEBIL?
Nie trzeba aż tyle czekać. Do mnie wożą warsztaty (blacharze i mechanicy) już na kodowania lamp czy innych badziew.Poczekajcie jeszcze z 5 lat,niech przecietny bedzie posiadaczem wozu minimum z 2010r.Juz nie beda sie rejstrowac i zadawac glupich pytan i cwaniakowac.Bede stawiac wozy do warsztatow,plakac i placic.
Nowa technika zastosowana w autach= niema zartow.
bo same wyjęcie i włożenie nie będzie wystarczyło.