P
PogotowieSamochodoweUK
Zgadzam sie z toba, polaczkow igdy, chyba ze to znajomi i zachowuja sie normalnie z szacunkiem. Polaczek nie wiedziec czemu to najwiekszy wynajdywacz problemow i chce sie targowac glopkowato

Nie zrozumiales chyba o co chodzi. Polaczki to grupa tych co wiecznie robia problemy. Na reszte mowimy polacy z szacunkiem
I ja np mam inne zdanie. Chamstwo i oblude trzeba pietnowac publicznie zeby okrecic leb takiemu. Jelsi tego nie robisz to inni sie na niego nadziewaja. Ja np szerze opinie na temat kazdego ''polaczka cwaniaczka'' d wszystkich znanych mi mechaniko lacznie z rejestracja auta i jak sie koles nazywa. Efektem jest ze wjezdzajac na warsztat koles natychmiast jest wypraszany lub od angola slyszy po polsku ''spier///aj''.
I jest to sluszne za zachowanie jakie prezentuje wobec innych. Angile nie robia problemow, nie obrabiaja dupy ze ktos na warsztacie go oszukal.
Polaczki tak.
Sam mialem okazje sadzis sie o znieslawienie z jednym co uznal ze sprzeglo ktore mu wymienilem zostalo wstawione uzywane bo poszlo z dymem po tygodniu.
Niestety mialem filmy i zdjecia + rachunki z naprawy jego auta a inny kolega mial filmik jak ten imbecyl probuje droftowac na rondzie zaraz po naprawie
Mi tam sie oplacalo, wakacje sponsorowane przez niego mialem chyba najlepsze w zyciu
I z takich doswiadczen czerpiemy nasza opinie + porownanie doswiadczen z tumylcami ktorzy nie stwarzaja zadnych problemow a nawet daja napiwki dosyc czesto za dobrze ywkonana prace![]()

W UK mielismy kiedys klienta któremu w starym Mondeo dieslu wymienialiśmy olej w silniku i on potem twierdził że nie wymieniliśmy bo był czarny![]()

U mnie o ponad dziesięciu lat idealna cisza radiowa.

Dlaczego :-oU mnie o ponad dziesięciu lat idealna cisza radiowa.
Testy przeprowadzone na reprezentatywnej populacji szczurów wykazały, ze te zamieszkujące siedliska rodowe bardzo dobrze egzystują i rozmnażają się bez dodatkowych bodźców dźwiękowych.To ze starosci juz ogluchlas ?? i dlatego nie slyszysz muzyki ??
Aparat sluchowy se zaloz i wroc do zycia, bo bez muzyki smutny jest ten swiat![]()

O! To Cytryna stówę wyciąga? ...Przy tej jadę o dobre 60km/h szybciej ...

Przynajmniej słyszysz gdzie śrubka upadaO! To Cytryna stówę wyciąga? ...![]()