• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Muzyka w naszych warsztatach :)

P

PogotowieSamochodoweUK

Zgadzam sie z toba, polaczkow igdy, chyba ze to znajomi i zachowuja sie normalnie z szacunkiem. Polaczek nie wiedziec czemu to najwiekszy wynajdywacz problemow i chce sie targowac glopkowato:D

motodoktor

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Woj.Pomorskie
Tak polaczkujecie i polaczkujecie.Tylko nie zapominajcie ze My,Wy i Oni to wszyscy ''polaczkowie'',Ja rozumiem ze kazdy ma tam jakies swoje powody i przekonania ale chociaż publicznie mniejmy do siebie szacunek i nie wywlekajmy naszych brubow na swiatło dzienne a tym bardziej w obecnosci innych nacji.Naród ktory nie potrafi sam siebie szanowac nigdy przenigdy niebedzie szanowany przez inne narody.Powiem tylko tyle nie lubie jak polacy sami siebie obrazaja,jest jak jest ale prosze-nie publicznie

P

PogotowieSamochodoweUK

Nie zrozumiales chyba o co chodzi. Polaczki to grupa tych co wiecznie robia problemy. Na reszte mowimy polacy z szacunkiem;)

I ja np mam inne zdanie. Chamstwo i oblude trzeba pietnowac publicznie zeby okrecic leb takiemu. Jelsi tego nie robisz to inni sie na niego nadziewaja. Ja np szerze opinie na temat kazdego ''polaczka cwaniaczka'' d wszystkich znanych mi mechaniko lacznie z rejestracja auta i jak sie koles nazywa. Efektem jest ze wjezdzajac na warsztat koles natychmiast jest wypraszany lub od angola slyszy po polsku ''spier///aj''.

I jest to sluszne za zachowanie jakie prezentuje wobec innych. Angile nie robia problemow, nie obrabiaja dupy ze ktos na warsztacie go oszukal.
Polaczki tak.
Sam mialem okazje sadzis sie o znieslawienie z jednym co uznal ze sprzeglo ktore mu wymienilem zostalo wstawione uzywane bo poszlo z dymem po tygodniu.

Niestety mialem filmy i zdjecia + rachunki z naprawy jego auta a inny kolega mial filmik jak ten imbecyl probuje droftowac na rondzie zaraz po naprawie:D

Mi tam sie oplacalo, wakacje sponsorowane przez niego mialem chyba najlepsze w zyciu:cool:

I z takich doswiadczen czerpiemy nasza opinie + porownanie doswiadczen z tumylcami ktorzy nie stwarzaja zadnych problemow a nawet daja napiwki dosyc czesto za dobrze ywkonana prace;)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Nie zrozumiales chyba o co chodzi. Polaczki to grupa tych co wiecznie robia problemy. Na reszte mowimy polacy z szacunkiem;)

I ja np mam inne zdanie. Chamstwo i oblude trzeba pietnowac publicznie zeby okrecic leb takiemu. Jelsi tego nie robisz to inni sie na niego nadziewaja. Ja np szerze opinie na temat kazdego ''polaczka cwaniaczka'' d wszystkich znanych mi mechaniko lacznie z rejestracja auta i jak sie koles nazywa. Efektem jest ze wjezdzajac na warsztat koles natychmiast jest wypraszany lub od angola slyszy po polsku ''spier///aj''.

I jest to sluszne za zachowanie jakie prezentuje wobec innych. Angile nie robia problemow, nie obrabiaja dupy ze ktos na warsztacie go oszukal.
Polaczki tak.
Sam mialem okazje sadzis sie o znieslawienie z jednym co uznal ze sprzeglo ktore mu wymienilem zostalo wstawione uzywane bo poszlo z dymem po tygodniu.

Niestety mialem filmy i zdjecia + rachunki z naprawy jego auta a inny kolega mial filmik jak ten imbecyl probuje droftowac na rondzie zaraz po naprawie:D

Mi tam sie oplacalo, wakacje sponsorowane przez niego mialem chyba najlepsze w zyciu:cool:

I z takich doswiadczen czerpiemy nasza opinie + porownanie doswiadczen z tumylcami ktorzy nie stwarzaja zadnych problemow a nawet daja napiwki dosyc czesto za dobrze ywkonana prace;)

W UK mielismy kiedys klienta któremu w starym Mondeo dieslu wymienialiśmy olej w silniku i on potem twierdził że nie wymieniliśmy bo był czarny :D

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
wracając do tematu, to u nas zawsze lokalne radio, chyba że przychodzi czas na robotę w godz. 20.00 - noc, to wtedy przychodzi czas na odpalenie przebojów Modern Talking, C.C. Catch, Bad Boys Blue i inne hity lat 80. :)

igltokz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
u nas Eska albo Zetka niestety jednemu z nas wydaje się że umie śpiewać co prowadzi do pewnych konfliktów :) no ale co zrobić :D

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
U mnie pod sufitem wisi estradówka na stole stoi wzmacniacz+cd+tuner przychodzi godzina 19 i zaczyna mi walić na dekiel odkręcam potencjometr i z sufitu nawala np takie cóś
zresztą wyglądam jak ten perkusista tylko mam kłaki dłuższe

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
U mnie o ponad dziesięciu lat idealna cisza radiowa.

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
To ze starosci juz ogluchlas ?? i dlatego nie slyszysz muzyki ?? :D
Aparat sluchowy se zaloz i wroc do zycia, bo bez muzyki smutny jest ten swiat :)
Testy przeprowadzone na reprezentatywnej populacji szczurów wykazały, ze te zamieszkujące siedliska rodowe bardzo dobrze egzystują i rozmnażają się bez dodatkowych bodźców dźwiękowych.
Populacje które opuściły te siedliska w poszukiwaniu lepszych warunków żerowych mimo ich odnalezienia - celem zagłuszenia tęsknoty za rodzinnymi włościami zmuszone są słuchać non stop muzyki nowofalowej odtwarzanej na wszystkich posiadanych urządzeniach elektronicznych... :D:p

Do góry Bottom