W sumie tak ale możesz poczekać ze swoją głowicą i dać im do mycia jak akurat wymienią chemię na nową...A czy to jest coś na takiej zasadzie kadzi, że ta sama chemia i woda jest używana do wszystkich głowic?
W sumie tak ale możesz poczekać ze swoją głowicą i dać im do mycia jak akurat wymienią chemię na nową...A czy to jest coś na takiej zasadzie kadzi, że ta sama chemia i woda jest używana do wszystkich głowic?
nie no co ty, nie przesadzaj, tylko do amelinowych...A czy to jest coś na takiej zasadzie kadzi, że ta sama chemia i woda jest używana do wszystkich głowic?

Drogi Sławku, nie znamy źródła Twojego problemu, pytałeś tylko jak w szlifierni myją głowice...Pewnie umyli głowicę i zanim została złożona lub osuszona leżała.
Ależ nie zrozum mnie źle.. Ja się tylko zapytałem czy ktokolwiek z Was zwracał na to uwagę. Ja się dopatrzyłem tego i oczyściłem, a być może niepotrzebnie sobie zmarnowałem pół godziny. Nie mam problemu, nie szukam dziury w całym ani kłopotu na siłę, po prostu PYTAM grzecznie.
Taka luźna dyskusja i tyle
Nalot wpłynie źle na olej ? Bez przesadyRaczej chodziło o to czy nalot rdzy pozostawiony na prowadnicy wewnątrz głowicy gdzie jest olej nie wpływa źle na olej i ogólnie na silnik.
ty jaja sobie robisz czy piszesz poważnie? a ile kilosów zrobisz na tym oleju? za ile go wymienisz? za 100kkm?Raczej chodziło o to czy nalot rdzy pozostawiony na prowadnicy wewnątrz głowicy gdzie jest olej nie wpływa źle na olej i ogólnie na silnik.