• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nabijanie klimatyzacji samemu ?

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
100
Miasto
Piaski
Coż,każdy nabija czym chce . Jeden podciera się papierem zapachowym velvet bo jest do tego przeznaczony , a i d..a odwdzięcza się za profesjonalne traktowanie. Drugi czarno-białymi gazetami - dwie korzyści w jednej cenie ( no ale gazeta też kosztuje). Jest więc trzeci jeszcze bardziej oszczędny- podciera się kolorowymi darmowymi ulotkami. Nic to ,że gacie trochę brudne bo na praniu też umie oszczędzać. No i na końcu są najsprytniejsi- szkłem d..ę podcierają . Szkło jest wielorazowe , ekologiczne i nic nie kosztuje. Jest pewne ryzyko obrażeń, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana :D:D:D:

next22

SuperMechanior
Punktów
39
Zobacz sobie wykres chłodniczy dla R600a i R290. Porównaj z r234a i ciśnieniami w układzie to Ci wiele rozjaśni.

next22

SuperMechanior
Punktów
39
O widzisz ja też ale fajnie czasem coś wymyśleć nowego Tak racja 134 powinno być.

hades500

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Kielce
Panowie powiedzcie jak często zdarza wam się że układ w samochodzie jest nieszczelny z powodu nieszczelności samej sprężarki.Czy zdarza się że układ jest szczelny wtedy kiedy sprężarka nie działa A robi się nieszczelny w chwili kiedy sprężarka zaczyna działać?Jak czesto występują takie sceny?

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
:eek: Tomaszu to słabo kradniesz u mnie prawie każdy puszcza ;)
:D:D:D:D:D:D:D:D

Do góry Bottom