piotrekwoj1
SuperMechanior
O schemacie kolego zapomnij, nikt nie ma lub nie chce udostępnić ale sądzę że nie ma.
Coś tam chyba mają, skoro naprawiają i modyfikują. Z tego co wynika po pobieżnym przewertowaniu tematu jest tu człowiek, który się tym zajmuje, ale ostatnio jak by pojawiał się tu rzadziej, lub wcale 

Założyłem nowy temat ponieważ wcześniej tego nie znalazłem
Mam problem z autocom,em, chinol wysłał głowice która widnieje w teście jako DS100e, a miała być ds150e, dołączony program to 2013 ,3 nie instalowałem go ponieważ już taki mam zainstalowany do wcześniejszej głowicy która uległa zniszczeniu ,teraz na tej głowicy nie działa poprawnie, jeżeli włączę skanowanie wszystkich systemów to skanuje (próba na saab 9-3 ll, i e46) ale jeżeli włączę poszczególne systemy to nie chce się połączyć, ma ktoś jakiś pomysł jak to uruchomić.
Pozdrawiam
Nie wprowadzaj ludzi w błąd jakby głowica się uszkodziła świeciłaby na czerwono.Ponowna instalka nic nie da. Trzeba przeprogramować głowicę.
Witam! ja też kupiłem u chińczyka też ds100 ale to podobno nie ma znaczenia, na początku mi fiksowała brak połączeń z samochodami, przelutowałem płytkę kilka razy aktualizacja i jak na razie śmiga, choć nie wiem jak długo?
dziwna sprawa bo kupiłem u chińczyka który miał dużo pozytywnych komentarzy.
nie mniej przede mną też ktoś grzebał na płytce.