Robi ktos clipa, i nowej i starej wersji, mam dwie stare i chyba dwie nowe, z roznymi usterkami.100zł moduł
Robi ktos clipa, i nowej i starej wersji, mam dwie stare i chyba dwie nowe, z roznymi usterkami.100zł moduł

a na bt spoko zadziala i poprostu myslalem zeby dodac bt. :/A moze masz modul bt ze starych stuk????Powiem tak "dobry zwyczaj nie pozyczaj". Mialem wlasna sztuke z dawnego zamowienia na prywatny uzytek, pozyczylem kumplowi i zdechl, nie wykrywa sie. Obczailem ze to maly uklad od usb ale nie wiem skad go wziac. Drugi starego typu padl w ten sam sposob, zapewne pod tym samym autem. I mam dwa nowe odpakowane z pudelka, jednego mu pozyczylem bo mysalem ze nowe nie padaja, ale mowil ze nie dziala od razu, nie widzi go pod usb, drugi z nowego typu juz nie pamietam. Ogolnie z 10 sztuk nowego typu padly tylko te dwie ktore byly w jego rekach. Obawiam sie ze to jego prostownik zrobiony z zasilacza ups robi taka masakre. Zabil tez lexie ale za nia oddal wiec to olewam![]()
A no ja w swoim mamClip nie ma BT.

A chodzilo mi o modul do ds 150A no ja w swoim mam![]()
No wlasnie jak widac nie ma :/Kazdy ds150, ten podobny do delphi w w srebrnym plastiku i z podswietlana krateczka ma BT w srodku.
ponizej zdjecie ds150 bez bt....

Czyli tak jesli na pcb mam 36 chyba pointow, musze znalezc modul bt ktory tez ma 36 pinow tak? Czy poprostu moge wlutowac taki jak jest w clipie czy vas taki mini on ma 24 chyba i kwesrja zaprgramowania go w jakis sposob?Programujesz moduł BT na określoną przedkość transmisji jak i ustawianie portu
Z tym ze jak pisalem nie jestem na chwile obecna wyslac sprzetu :/Za 100zł montuję moduły BT których nie trzeba programować.