Autoelektronika
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 1395
Temat sie chyba wyczerpał
Nie wyrywaj zdań z końtentekstetu....Masz coś przeciw trójkącikom?
To chyba faktycznie jesteś nienormalny, bo podobno każdy facet o tym marzy...![]()
Przyznaję że to wszystko przeze mnie.... Mam bardzo mało do powiedzenia w sprawie mechaniki, więc żeby zaistnieć muszę pisać to co mi brud za paznokciami przyniesie na klawiaturę.....Temat sie chyba wyczerpał

Za cyckami to się zawsze obejrzę.Miał słuchać a Ty oglądasz...![]()
(ciągle mam nadzieję na tą kawę - może nawet się uda bez Marka jako przyzwoitki...... )Przyznaję że to wszystko przeze mnie
Jak Cie znam to raczej mu obiecałaś że się z nim spotkasz przy lampce wina. A u Ciebie od obietnicy do umówienia.... tak daleko że trzeba by dwie cyferki przykleić na liczniku Iveca....jestem umówiona na wino.
Zauważyłam i nawet bym powiedziała, że jesteś szarmancki gdybyś mnie do tej krowy na zawrociu nie porównywał...Ale nie wiem czy zauważyłaś, wziąłem wszystko na siebie:

Hmm zależy jaki trójkącikMiał słuchać a Ty oglądasz...
Masz coś przeciw trójkącikom?
To chyba faktycznie jesteś nienormalny, bo podobno każdy facet o tym marzy...![]()
jeśli z dwiema kobietami to się zgadza ale z facetem i kobietą no to już wiesz ... nie każdy byłby chętny
bo one sa niezdecydowane 
Noo trza zdecydowaniebo one sa niezdecydowane
![]()
Ojjj one doskonale wiedzą co chcą

Marku, ale ja tylko markuję chęć spotkania, a jednocześnie jestem mało chętny w tym kierunku. Wiesz, w moim wieku to nie chcę ryzykować że dostanę kolejne dwanaście kuponów w roku. Już mam problem z wykorzystaniem tych co mam, po co mi więcej?echhhh z kobietą to się umawia a nie czeka na obietnice umówienia ...

Nie w Zabrzu byłem tylko w Rudzie Śląskieju jakiego mechanika byłeś w zabrzu bo aż jestem ciekaw![]()
No serio na Halembieno nie serio ?