Tu nasz prezesik, przed marszem 1 majowym...
większa część społeczeństwa nadal tęskni za tamtymi czasami...stąd wygrane pis w wyborach...

Dobrze posłuchać mądrego człowieka...prezes radzi.
jest tu ktoś z Pomorza? niech się odezwie.Pomorze ktoś pozdrawiam
Czy dokonujesz opłaty rejestracyjnej ?Powiem Wam że to kolejne po kasie online gówno nałożone na nas jest delikatnie mówiąc wkurzające .Ale skoro nie ma wyjścia to zrobiłem to tak:
Link do formularza https://drive.google.com/open?id=1QZAHXa4e99aQ0iJxcqOTBwg4Xtfwl3zN
Wypełniamy pozycje 1,2,3 w miejsce czerwonych krzyżyków .
Przechodzimy do działu XII
Ja tam wpisałem 6 pozycji .
Tak wypełniony formularz mam zamiar wysłać do BDO.
Jeśli ktoś widzi jakieś błędy proszę o wypowiedzenie się w temacie .
Nie , netem ,poprzez profil zaufany .Wysyłasz to listownie pocztą polską ?
Według mnie opłata nas nie dotyczy ale mogę się mylić .Niech się ktoś wypowie w tej kwestii.Czy dokonujesz opłaty rejestracyjnej ?
1- wzor wypelnionego wniosku zamiescil kolega EDCWitam. Warsztat z Wyszkowa się kłania. Czy jest ktoś w stanie wysłać mi wzór wypełnionego wniosku do bdo oraz dane do przelewu opłaty rejestracyjnej? Jeśli jest możliwość to także instrukcja wysyłki go za pomocą profilu zaufanego. Chętnie się jakoś za to odwdzięczę.
Pozdrawiam
MS
Według mnie też opłata nas nie dotyczy. Wniosek wypełniłam tak samo ja Ty , dołączam jeszcze to oświadczenie i chyba to wszystko. Zastanawiam się na ilością tych kodów odpadów czy jest istotne szczegółowe ujęcie wszystkich możliwych kodów odpadów jakie warsztat może mieć. Co o tym sądzisz ?Nie , netem ,poprzez profil zaufany .
Według mnie opłata nas nie dotyczy ale mogę się mylić .Niech się ktoś wypowie w tej kwestii.
1- wzor wypelnionego wniosku zamiescil kolega EDC
2- dane do przelewu= nr konta urzedu marszalkowskiego pod ktory podlegasz
3- czy masz zalozony profil zaufany?