Maxgo75
Początkujący
Nie OTE="Szumek72, post: 253270, member: 80267"]Jak odpowiesz na pytania, to jest szansa że znajdzie się przyczyna, ale jak sąsiadowi chcesz naprawić auto a sam dałeś nogę do Wiednia to i wywalone masz na sąsiada...
[/QUOTE]
Nie mam wywalone na sąsiada a raczej nie mam już czasu na to by ktoś uczył się na mój koszt mechaniki. Auto jedzie do Polski do prawdziwego mechanika specjalisty, jak będzie naprawione to napisze co było przyczyną usterki.
PS. Ciśnienia na szynie nie zapamiętałem, sterowniki obroty widzi, zgoda immo była, synchronizacja wal wałek tego chyba nie sprawdzali, zasilanie czujników ok
[/QUOTE]Nie mam wywalone na sąsiada a raczej nie mam już czasu na to by ktoś uczył się na mój koszt mechaniki. Auto jedzie do Polski do prawdziwego mechanika specjalisty, jak będzie naprawione to napisze co było przyczyną usterki.
PS. Ciśnienia na szynie nie zapamiętałem, sterowniki obroty widzi, zgoda immo była, synchronizacja wal wałek tego chyba nie sprawdzali, zasilanie czujników ok
Czasami po prostu brakuje dobrego mechanika w pobliżu, brakuje czasu na samodzielne naprawy i naukę. W każdym gratuluję forum, sporo się już z niego nauczyłem.