• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opinie na temat programu warsztat24

nowy1234

Nowy
Punktów
0
chłopaki przepraszam, że nie piszę w starych tematach, ale tam dyskusja poszła w inną stronę.

Mam mały warsztat samochodowy ( nawet sporo klientów) i szukałem teraz jakiegośprogramu żeby to wszystko ogarnąć ( kartki i długopisy już nie wystarczają). Z tych wszystkich programów podpasował mi jakoś na pierwszy rzut oka ten program warsztat24. Nie ma jednak jeszcze wielu opinii na jego temat, bo to chyba jakis nowy program na rynku.

Czy ktoś z was dłużej korzysta z tego programu i ma jakieś pozytywne/negatywne opinie??

z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Ja tez sie podłącze pod temat , własnie przedwczoraj preglądałem sobie ten programik i nawet ciekawy ale nie wiem jak w praktyce. Z tego co kojarze to InterCars cos mial zrobic takiego kiedys...

Krystian72

Początkujący
Punktów
1
Miasto
wrocław
ja sie skusiłem na ten program i nie żałuje a co was interesuję dokładnie. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to bardzo dobry jest. Pytajcie jak czegos nie bede wiedział to może ktoś inny powie

mechanikus

Początkujący
Punktów
2
ja też się zdecydowałem na ten program. U mnie też się sprawdził bardzo dobrze, tak jak już kiedyś chyba mówiłem bardzo fajna jest ta funkcja sms, fajnie przyjmuje sie u klientów. Nie warto oszczędzać tych 300 zł, bo to żaden pieniądz na oszczędnośc czasu i nerwów.

P

PogotowieSamochodoweUK

Tez dzis dostalem dostemp do demowki i podziele sie niebawem (jak znajde czas na zalogowanie sie) wrazeniami i uwagami.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
kolejna modyfikacja- lekka zmiana wyglądu wnętrza zlecenia serwisowego. Teraz nie trzeba już przewijać okna, żeby oglądać 3 pozycję zleceń.

pozdrawiam

wiesiekmistrz

Początkujący
Punktów
0
ja już teraz tez mogę polecić ten program, naprawdę spisuję się bardzo przyzwoicie. Nie ma z nim żadnego problemu. Człowiek męczył się tyle lat a teraz ma spokuj.

Grzegorz.Józefów

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
476
Miasto
Józefów
Witam wszystkich,
korzystam z programu już ponad dwa miesiące i jestem bardzo zadowolony, program w pełni spełnia swoje zadanie . Trzeba chwile poświęcić i posiedzieć aby nauczyć się poruszać po programie. Kontakt ze sprzedającym super , Mariusz bardzo pomocny w nauce poruszania się po programie. Trochę brakowało magazynu ale właśnie się pokazał :)
Polecam Grzesiek

Tbauto

Nowy
Punktów
1
Miasto
Gdańsk
Elo wszystkim
Program mam ponad 3 miechy i jest super prosty i intuicyjny, brakowalo mi tylko magazynu ale widze, że już zaraz sie pojawi wiec super. Kontak jest profesjonalny i mega pomocny oraz wszelkie nowosci i ulepszenia wedruja na poczte czego chciec wiecej. Program w mega super cenie a uważam że zrobiony lepiej niż nie jeden za ktory trzeba zaplacic przynajmniej cztery razy wiecej. POLECAM

Punktów
3
Niesamowicie dobry kontakt z autorami programu, łatwość obsługi i mnogość funkcji sprawiają że nie widzę konkurencji dla Warsztatu24. Dziś nie bardzo mogę sobie wyobrazić pracę bez niego.

Punktów
1
chłopaki przepraszam, że nie piszę w starych tematach, ale tam dyskusja poszła w inną stronę.

Mam mały warsztat samochodowy ( nawet sporo klientów) i szukałem teraz jakiegośprogramu żeby to wszystko ogarnąć ( kartki i długopisy już nie wystarczają). Z tych wszystkich programów podpasował mi jakoś na pierwszy rzut oka ten program warsztat24. Nie ma jednak jeszcze wielu opinii na jego temat, bo to chyba jakis nowy program na rynku.

Czy ktoś z was dłużej korzysta z tego programu i ma jakieś pozytywne/negatywne opinie??

z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
korzystam i jestem zadowolony, prosty i łatwy w obsłudze

Warsztat24.com

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
7
Miasto
Jelenia Góra
www.Warsztat24.com
Witam wszystkich,
korzystam z programu już ponad dwa miesiące i jestem bardzo zadowolony, program w pełni spełnia swoje zadanie . Trzeba chwile poświęcić i posiedzieć aby nauczyć się poruszać po programie. Kontakt ze sprzedającym super , Mariusz bardzo pomocny w nauce poruszania się po programie. Trochę brakowało magazynu ale właśnie się pokazał :)
Polecam Grzesiek

Dziękuję za pochlebną opinię :)

Bardzo proszę o podawanie nazwy firmy przy dodawaniu opinii o Warsztat24.

Ostatnia edycja:

Akim9

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Śląsk
Przyłączam się do grupy zadowolonych użytkowników programu WARSZTAT24
Używam go od półtora roku. Program zmienia się w profesjonalne narzędzie do obsługi serwisu. Przez czas jaki pracuję z tym programem doszło tyle usprawnień, tyle dodatkowych funkcji, że nie sposób zliczyć. Autor programu to człowiek otwarty na sugestie i niesamowicie pomocny przy jakichkolwiek problemach z obsługą.
Z czystym sumieniem mogę polecić i zachęcić do zakupu i pracy z tym programem.
Pozdrawiam
EUROWARSZTAT
Joachim Opara
www.opara.net.pl

Punktów
3
Miasto
lomza
witam wszystkich ja też jestem użytkonikiem programu WARSZTAT24 Mam go już ponad rok czasu jest super ,ciągle sie rozwija i co ważne płacisz nie wielkie pieniądze raz .Jest bardzo prosty w obsłudze a jak czegos nie wiesz zadzwoń a wszystko ci wyjaśnio .Program na szustke . AUTO SERWIS MGTARGON MARIUSZ TARGONSKI www.mgtargon.pl pozdrawiam

Punktów
1
Witam wszystkich użytkowników programu WARSZTAT24 i tych którzy są zainteresowani jego zakupem,
Z pełna odpowiedzialnością dołączam się do rzeszy zadowolonych Klientów twórcy WARSZTATU24. Prowadząc serwis działałam na wielu programach, ale zdecydowanie WARSZTAT24 jest najlepszy. Dlaczego? Ponieważ jest prosty w obsłudze, nie trzeba "klikać" w milion okienek żeby otworzyć zlecenie, wystawić fakturę czy wprowadzić części. Przez cały okres użytkowania rozwijają się poszczególne opcje, o czym użytkownik jest informowany indywidualnie. Niesamowitym plusem jest fakt, że można wnosić własne sugestie co do rozwoju programu. Kontakt z Panem Mariuszem rewelacyjny, niemalże o każdej porze pomoże. Pomijam już moje zadowolenie z tego programu, ale i moja Księgowa nie narzeka na zestawienia które tworzę jednym kliknięciem. POLECAM SERDECZNIE
Kas-Motors Rzeszów Katarzyna i Piotr Kraszewscy

urbanski

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Nakło n. Notecią
Witam,

jestem użytkownikiem programu Warsztat24 od kilku dni i nie mogę wyjść z podziwu dla twórców. Tak prostego i zarazem najbardziej przejrzystego programu jaki do tej pory używałem (wcześniej demo) nie znalazłem. Wszystkie funkcję programu są która wystarczają idealnie do obsługi zleceń serwisowych. Bardzo podoba mi się funkcja wyszukiwania historii napraw.

Na pochwałę zasługuje kontakt z Panem Mariuszem, który wszystko wytłumaczy, pomoże.

Polecam ten program każdemu mechanikowi, który boryka się z wyborem programu dla serwisu.

Usługi-Mechanika Pojazdowa Mirosław Urbański Występ tel. 601-80-20-10

zbylu

Początkujący
Punktów
3
Miasto
woj.pomorskie
Witam wszystkich
Programu do obsługi warsztatu szukałem dosyć długo i jakoś nic nie było co by mi podpasowało a było ich trochę do wyboru (być może byłem zbyt wybredny) , wreszcie trafiłem na warsztat24 i to jest to czego chciałem.
Po prostu według mnie jest to program dla ludzi a nie ludzie dla programu.
Co do zalet to chyba nie ma co się powtarzać,potwierdzam to co napisali koledzy powyżej w 100%
ROMAN SERWIS
Roman Kurkowski

Serwis Tir

Nowy
Punktów
1
Miasto
Dąbrowa Górnicza
www.serwisciezarowek-dabrowagornicza.pl
Witam,

jestem użytkownikiem programu Warsztat24 od Czerwca 2013r. Jestem bardzo zadowolony z jego funkcji. Przez ten czas dużo się w nim zmieniło, oczywiście na lepsze. Cały czas są dodawane nowe funkcje. Kontakt z twórcą jest wzorowy, zawsze odpowiada na e-maile i służy pomocą. Bardzo podoba mi się funkcja wyszukiwania historii napraw.

Program jest przejrzysty i łatwy do opanowania.

Polecam ten program każdemu mechanikowi, który boryka się z wyborem programu dla serwisu.

Do góry Bottom